Mihai Morar:

"Jos labele de pe el. Alergați curvele, nu pe Nasty!"

937
1
Realizatorul radio și TV Mihai Morar îi ia apărarea lui Ilie Năstase, care se află în conflict cu o parte din presa din România. După ce fostul mare tenismen a jignit o echipă de filmare a Antenei 3 și a fost pus la zid de presă și de câteva vedete, Mihai Morar le cere celor care-l judecă pe Nasty să înceteze.

"Jos labele de Ilie! Ne închinăm la lideri și-apoi îi împușcăm. Ne lăudăm cu idolii abia după ce îi recunosc alții. Ne mândrim cu ei când, fugari prin lume, străinii habar n-au unde e țara de pe copertă pașaportului nostru, dar știu cine e Ilie Năstase.

Ținem nasul pe sus: 'Ilie e român de-al nostru!' Iar când ne întoarcem în țara, uităm tot, îl mânjim cu prima ocazie. Dragi 'Ai Mei', nu-l judecați. De când îl știe Pământul, Ilie a fost Nasty.

Cereți-le politicienilor să fie cuminți, nu lui Nasty. Flegmați-i pe primarii șpăgari, nu pe Nasty! Luați-i la rost pe dregătorii corupți, nu pe Nasty! Alergați curvele, nu pe Nasty!

Până la noi ordine, Ilie e un brand. România, nu. Pentru trei sferturi din Planetă asta, Ilie este România. Iar eu m-am săturat de neterminati care își scuipă țara", a scris Mihai Morar pe contul lui de pe site-ul de socializare Facebook.

Comentează știrea

Voiculescu
4 februarie 2012
MORAR

Mai MORAR,nu te-ai saturat cate flegme ti-a tras VOICULESCU? O fi fost Nastase un brand,dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si bata joc de altii. A fost un brand al sistemului comunist,iar daca vrea sa ramana un brand ,sa fie un brand al bunului simt.Tu vorbesti de neterminatii care isi scuipa tara? Uitate in oglinda mai bine.Sau maine poimaine te vrei si tu un brand.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4331 secunde