IMAGINI INCENDIARE / CUPLU NOU ÎN LUMEA MONDENĂ! IRINEL COLUMBEANU ARE IUBITĂ DE DOAR 21 DE ANI

16265
Pe vremuri era nelipsit de la petrecerile mondene, dar în ultima vreme a devenit o prezență rară la evenimentele de gen. Irinel Columbeanu, (60 de ani) selectează cu atenție invitațiile pe care le primește. Totuși, la petrecerea VIVA! 2018 a acceptat să participe și, mai mult de atât, a părut că se simte foarte bine. Irinel a profitat de marele eveniment pentru a-și scoate noua iubită, pe tânăra Oana Cojocaru, în lume. 






După despărțirea de Monica, la brațul căreia își făcea apariția mai pe la toate evenimentele mondene ale Capitalei, Irinel Columbeanu a devenit mai retras și, mai ales de când Irina a mai crescut, preferă să nu mai iasă des și să petreacă, în schimb, timp prețios cu fiica lui.


Totuși, Irinel Columbeanu a acceptat invitația VIVA! de a serba alături de echipă (și de cei 1000 de invitați) cei 19 ani de existență a revistei. Asta poate și pentru că, de curând, în viața lui a apărut o tânără care l-a scos din amorțire. Este vorba despre Oana Cojocaru, fotomodel, studentă la Universitatea Hyperion, la Științe Economice. Pe 11 mai 2018 a împlinit 21 de ani. Și, asemeni Monicăi, predecesoarea ei, Oana este mai înaltă cu un cap decât noul ei iubit. "Studenta lui Irinel" a preferat să nu comenteze, la întrebările reporterului Libertatea preferând să zâmbească misterios.

Este pentru prima oară când Irinel și Oana se afișează în public , semn că relația a devenit una – dacă nu neapărat prea serioasă, în orice caz asumată. Cei doi au stat numai împreună pe parcursul întregii seri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1253 secunde