IMAGINI CU ACEASTĂ ASISTENTĂ MEDICALĂ, VIRALE PE FACEBOOK. IATĂ MOTIVUL

1112
IMAGINI CU ACEASTĂ ASISTENTĂ MEDICALĂ, VIRALE PE FACEBOOK. IATĂ MOTIVUL - sosie1-1528014130.jpg
Danielle Harris este adesea confundată cu noua Ducesă de Sussex. Tânăra, de meserie asistentă medicală, are 33 de ani și este din Statele Unite. Femeia spune că seamănă atât de bine cu Meghan Markle, încât este confundată cu ea de cel puțin patru ori pe săptămână. În afară de asemănarea fizică, Danielle Harris nu a mai găsit nimic în comun cu fosta actriță, SCRIE TABU.RO


Danielle și soțul ei Wu Olsen, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit în 2017, în Arizona, în prezența a 115 invitați. Cei doi au avut un buget de nuntă de 50.000 de lire sterline, adică doar 0,001% din bugetul nunții regale dintre Prințul Harry și Meghan, care a fost de 45 de milioane de lire sterline.




În timp ce Meghan Markle a îmbrăcat o rochie de mireasă de 500.000 de lire sterline, semnată Givenchy, Harris a avut o rochie de mireasă din dantelă, pentru care a plătit doar 1.800 de lire sterline. Sosia lui Meghan crede că propria sa rochie a fost mai frumoasă decât cea purtată de ducesă în ziua nunții sale. "Rochia ei nu a fost preferata mea. O prefer pe a mea, dar am crezut că a fost foarte frumoasă", a spus ea.

Danielle Harris a precizat că din punctul ei de vedere, asemănarea ei cu Meghan Markle este un compliment. "Amândouă avem părinți de origini diferite și avem pistruii. Ea este atât de frumoasă, încât consider că este un compliment uriaș când oamenii îmi spun că semăn cu ea", a adăugat Danielle Harris.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0506 secunde