IMAGINI CARE FAC ÎNCONJURUL LUMII / Noua modă: nevestele extrem de tinere și frumoase

17811
4
IMAGINI CARE FAC ÎNCONJURUL LUMII / Noua modă: nevestele extrem de tinere și frumoase - 472-1524468988.jpg
Dacă până acum a fost considerat de prost gust ca un bărbat în vârstă să se căsătorească cu o femeie mult mai tânără decât el acum este chiar o tendință în Rusia, în rândul miliardarilor. Foarte mulți bogătani din Rusia au neveste care le-ar putea fi copii, scrie site-ul englishrussia.com






Diferența dintre Valentin Ivanov și nevasta lui Lisa este de 37 de ani, iar cei doi s-au căsătorit când ea avea 18 ani, însă cei doi se vedeau de când ea era încă minoră, de la doar 14. Acum el are 55 de ani.

Anatoly Danilitski și cântăreața Slava. Diferența dintre ei este de 28 de ani.



Alexander Lebedev și soția lui Elena. Diferența dintre ei este de 37 de ani. Elena avea probleme cu drogurile și cu poliția și tatăl ei l-a rugat pe Alexander să-l ajute. Acum, fata din Siberia trăiește în Londra și Moscova și are un castel în Franța și o vilă în Italia.





















Vlad Doronin este cunoscut pentru faptul că a ieșit cu Naomi Campbell, iar acum iese cu un alt supermodel, o rusoiacă cu câțiva ani mai mare decât propria fiică.


sursa: www.businessmagazin.ro, OLIGARH.MD




Comentează știrea

unul
23 aprilie 2018
intrebare

Pai si ce sa vada pustoaicele la tinereii faliti cu pantalonii lasati in vine de parca ar fi kkti pe ei ?

Popescu
23 aprilie 2018
De ce?

Banii fac totul! Credeti ca daca nu ar fi miliardari s-ar mai uita cineva la ei?

netplusultra
23 aprilie 2018
dracnea

Da' pe Dragnea cu iubi a lui de ce nu-i puneti in galerie ?

Liviu Chilian
23 aprilie 2018
Ha! Evident, Rusiskkriotia a devenit Veceul Maicii Domnului

Cre(s)tin-ortUdocsii ex-coMuisti se'mpauneaza cu tot soiul de kklitati si si'au botezat bantustanele in care au fost baratati, cu nume exotice. Rromarlania e Grădina Maicii Domnului. Sigur, oligarhii Zsido-Rusiskkriotzi o demonstreaza, Ruiskkriotia e Veceul Maicii Domnului. Ca si zeii, vorb'aia, au nevoie de un veceu. Tragic! Ce s'a ales-bules de...Marele FARTe de la Răsărit. Copilele-femele ce se'mpreuneaza cu PSIHOPATII-bătrâni, nu mai au creier. Sunt decerebrate! Si mai aduc pe nelume si puradei. Handicapați mental...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.221 secunde