Harry Tavitian, în concert la Vama Veche

391
Harry Tavitian, în concert la Vama Veche - 29ae7700f8aa04f254cc78c8dfde856a.jpg
Cunoscutul pianist Harry Tavitian va susține un recital vineri, 23 iulie, ora 22.30, în Vama Veche, la Bibi Bistro. Evenimentul este sprijinit de Fundația Phoenix.
Harry le pregătește fanilor piese proprii, din care nu vor lipsi influențele folclorului românesc și armenesc, dar și prelucrări după teme din jazz-ul clasic, gospel și blues, într-o călătorie de la rădăcinile jazz-ului până la jazzul actual.
"Mă bucur că sunt reluate concertele la Bibi Bistro. La sfârșitul anilor ’90, aici au fost primele concerte live din Vama Veche. Bibi (arhitectul ploieștean Sorin Rădulescu), patronul de atunci al terasei, a reușit să organizeze apoi patru ediții ale BB Jazz&Blues Festival. Erau foarte puține astfel de festivaluri în România. Am participat la prima ediție - în anul 2000 - și la următoarele și pot să vă spun că atmosfera era extraordinară. Publicul - alcătuit atât din vamaioții de atunci, cât și din fani veniți special din Constanța - era de foarte bună calitate. După 10 ani, și eu, și publicul, și Vama suntem altfel, dar sper ca și acum să fie un concert deosebit", declară Harry Tavitian, pe blogul său, harrytavitian.wordpress.com.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3459 secunde