George Clooney și cea mai fascinantă femeie din lume

220
1
George Clooney și cea mai fascinantă femeie din lume - amal-1418813142.jpg
Amal Alamuddin, celebra avocată britanică de origine libaneză specializată în drepturile omului, nu doar a devenit soția celui mai râvnit actor de la Hollywood, George Clooney, ci a fost desemnată și cea mai fascinantă persoană din lume în 2014.

Potrivit presei americane, frumoasa brunetă a ocupat primul loc în topul realizat de faimoasa prezentatoare de televiziune americană Barbara Walters. Avocata este urmată în clasament de Taylor Swift, Oprah Winfrey, Chelsea Handler, Neil Patrick Harris, Elon Musk, George R.R. Martin, David Koch, Scarlett Johansson și Michael Strahan.


Faptul că Amal l-a dus pe Cloony la altar taman când nimeni nu mai credea că starul va mai renunța vreodată la burlăcie a determinat- o pe Barbara Walters să-i acorde avocatei trofeul. Amal și Clooney s-au căsătorit cu mare fast în luna septembrie, la Veneția, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

liviu
18 decembrie 2014
Cadou de Craciun

Inscriere gratis Companie germana lanseaza o noua retea sociala, de afaceri si cumparaturi online, operationala incepand cu 20 decembrie 2014. Compania a alocat 10,000,000 euro in vouchere pentru atragerea clientilor. Promotii: - La inscriere primesti voucher in valoare de 100€ - Pentru fiecare referal direct primesti 20€ pe care ii poti transfera in contul tau bancar Detalii si avantaje: - Platforma este similara cu Skype - Include diferite metode de transfer de bani (Money Gram, Western Union, etc) - Card personalizat VISA ( la cerere ) functionabil la orice ATM - Camera webinar pentru 250 persoane, auto-responder si alte instrumente de marketing - Rezervari cu 10% discount Nu uitati, platforma este operabila incepand cu 20 decembrie ! Pana atunci, trimite un email prietenilor tai si spune-le si lor de aceasta minunata oportunitate. http://www.give5.club/?VoucherCode=104997

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0131 secunde