George Clooney, pus la slăbit de nevastă

170
1
George Clooney, pus la slăbit de nevastă - lumeaclooneynevastaff8ed88cc9-1421608534.jpg
Multă vreme, George Clooney a fost unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, însă de când s-a însurat a-nceput să se cam neglijeze și a luat în greutate, scrie libertatea.ro.


Pentru că vrea să-l aibă lângă ea în aceeași formă care l-a propulsat în topurile celor mai frumoși bărbați din lume, Amal, proaspăta lui soție, l-a pus la regim.


"George a realizat că trebuie să ia măsuri în momentul în care Amal l-a strâns în brațe și a început să-l bată ușor pe burtă. I-a făcut o dietă strictă și ia spus că ar trebui să se mai ducă pe la sală", a dezvăluit un apropiat al cuplului, scrie libertatea.ro.



Comentează știrea

RODICA
19 ianuarie 2015
Cea mai apreciata oferta de lucru!

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9396 secunde