Galerie foto / OFERTA CARE A PUS PE JAR IUBITORII DE "SURPRIZE SEXUALE"! Dezmăț fără limite, femei, droguri, alcool - pe o insulă privată

2732
2
Galerie foto / OFERTA CARE A PUS PE JAR IUBITORII DE
O vacanță cu totul neobișnuită: dezmăț fără limite, sex, droguri, alcool pe o insulă privată. Asta este propunerea unei firme columbiene care se ocupă de călătorii organizate.






Compania a făcut un video promoțional care a stârnit o adevărată furtună mediatică. În imagini apare un turist la bordul unui iaht de lux, alături de mai multe femei. Ideea principală este că în această vacanță ai parte de sex nelimitat inclus în preț.






În a doua zi de intinerariu se specifică că turistul poate petrece jumătate de oră cu 16 femei în același timp, potrivit dailystar.co.uk.



În clip sunt promovate și consumul de droguri, alcool, "surprizele sexuale". De asemenea, toate mesele sunt incluse, iar drumul de la aeroport până pe iaht este plătit de organizator.



Vacanța inedită se desfășoară pe insula aflată în largul coastelor Cartagenei, în nordul Columbiei. Prețurile, între 500 și 1.200 de euro, includ nu numai prestații sexuale, dar și activități obișnuite, ca accesul pe terenul de golf, excursii și alte dorințe care pot fi îndeplinite de organizatori.



Videoclipul promoțional a fost șters de pe canalul Youtube de către firma în cauză din cauza prezenței "de nudități de natură sexuală".














Comentează știrea

Eu
9 octombrie 2017
Detalii

Alo! Da relații despre firma ,site ceva nu dați? Vrem si noi

Sodoma si gomora
9 octombrie 2017
Animale conduse doar de instinctele animalice

Este gratis si infectarea cu HIV- Sida, cu virusul hepatitei C, cu virusul hepatitei B, cu virusul HPV, si cu multe alte bacterii genitale. Tratamentul de dupa va va costa de 100 sau 1000 ori mai mult ca excursia. Probabil ca patronii care organizeaza asa ceva sunt medici. Vor avea castiguri incredibile de pe urma acestor prosti. Oamenii smecheri speculeaza intotdeauna punctele slabe ale celorlalti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5678 secunde