Gabriela Cristea e credincioasă: "Dacă simt nevoia să mă rog, mă rog și când stau pe WC"

244
Gabriela Cristea e credincioasă:
Gabriela Cristea a luat atitudine în cazul regretatului Sergiu Nicolaescu, care nu a beneficiat de o slujbă de înmormântare pentru că a dorit să fie incinerat.


Prezentatoarea TV crede în Dumnezeu, dar evită biserica și preoții.

"Cred cu toată puterea în Dumnezeu, dar nu merg la biserică. Locul Domnului e oriunde. Dacă simt nevoia să mă rog, mă rog și când stau pe WC. Poate să sune a blasfemie! Consider că poți mânca o felie de pâine, o bucată de carne, poți bea un pahar cu apă și te poți ruga oriunde e casa Domnului atât timp cât credința există în tine. Dacă simți nevoia de Dumnezeu, îl poți invoca oriunde", a declarat ea pentru ziarul Ring.

Mai mult, vedeta a afirmat că și-ar dori și ea să fie incinerată, această dorință fiind una normală, nicidecum una a celor eretici.

"Știu că biserica înseamnă milă, toleranță, iubire, sau cel puțin asta e legătura mea cu Dumnezeu. Se spune că El iartă orice pe lumea asta, că tu, ca om, nu poți ierta așa cum o face El. La biserică nu trebuie să plătești. N-am înțeles cum la moartea lui Sergiu Nicolaescu au trimis pe cineva să păzească să nu i se facă slujbă! Nu trebuie să mă bat cu niște oameni doar să pup niște moaște. Asta nu e credință! Și eu vreau să fiu incinerată. Nu că m-ar mânca viermii, dar... și dacă mă arde, tot în țărână mă întorc, că doar că nu voi dori să mă țină cineva în bibliotecă! Catolicii și protestanții se incinerează, și tot creștini sunt", a afirmat vedeta, pentru ziarul Ring. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7873 secunde