FOTO. Nuntă regală la Sinaia. Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se cunună religios cu Alina Binder

1221
FOTO. Nuntă regală la Sinaia. Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se cunună religios cu Alina Binder - screenshot477994900-1538308775.jpg
Nicolae Medforth-Mills (33 de ani), nepotul Regelui Mihai și fost Principe al României, și se cunună religios cu Alina-Maria Binder (30 de ani). Cununia religioasă are loc duminică, la Sinaia, și va fi urmată de o recepție la Cazinoul din Sinaia. Nepotul Regelui Mihai și partenera sa, Alina Maria Binder, vor avea alături 200 de apropiați din România, dar și din străinătate, mai puțin pe cei din familia Regală a României, care au declinat invitația. Nici măcar mama fostului principe nu participă la fericitul eveniment.

Nicolae și aleasa sa, Alina, au ajuns la biserică. Mirii au ales să vină împreună în mașină și să coboare din mașină la intrarea în curtea bisericii, unde au fost întâmpinați de mulțime. Alina Binder a fost condusă la altar de tatăl ei.





Cununia religioasă a început cu puțin după ora 14.30. La ceremonie participă capete regale din 13 țări. Cununia religioasă are loc la Biserica Sf. Ilie din Sinaia, situată la intrarea în stațiune, iar un sobor de preoți împreună cu IPS Calinic al Argeșului și Muscelului vor săvârși Sfânta Taină a Cununiei. Publicul nuare acces în biserică în timpul cununiei, însă slujba poate fi văzută pe un ecran amplasat în afara bisericii.

Potrivit biroului de presă al nepotului regelui Mihai, nași vor fi Liviu și Simona Popescu, Constantin Filitti și Alexandra Butculescu-Filitti. Cavaleri sunt Mihai Binder, fratele Alinei, Andrew Griffiths din Marea Britanie, Charles-Antoine Uyttenhove din Belgia, Bejan Alizaddeh și James Dalzell din Marea Britanie, Bogdan Macarie. Domnișoarele de onoare vor fi Elizabeta-Karina de Roumanie, Mihaela Șerban, Raluca Tilea, Yvonne Persic, Denisa Fătușan și Ana Burcea.

Conform programului anunțat de Nicolae Medforth-Mills, la finalul cununiei religioase (ora 15.30), nepotul Regelui Mihai și soția sa vor pleca într-o caleașcă, pe Bulevardul Republicii și pe Bulevardul Carol I, spre Cazinoul din Sinaia, acolo unde va avea loc recepția și din al cărui balcon vor saluta publicul. Pe traseu, mirii vor fi însoțiți de Junii Brașovului, de grupuri folclorice din Bucovina și din alte ținuturi străvechi românești.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0522 secunde