Fotbalist celebru, prins cu amanta la piscină. Soția a filmat imaginile intime și le-a făcut publice

507
Fotbalist celebru, prins cu amanta la piscină. Soția a filmat imaginile intime și le-a făcut publice - fotbalistprinsinselat31992200-1537699455.jpg
Fotbalistul era la saună cu o altă femeie, iar distracția le-a fost stricată chiar de soția lui, care a intrat peste ei și a filmat totul.


***


Starul rus Denis Glușakov, de la Spartak Moscova, are numai probleme. Fotbalistul era la saună cu o altă femeie, iar distracția le-a fost stricată chiar de soția lui, care a intrat peste ei și a filmat totul. Daria Glușakov și-a acuzat soțul că o înșeală cu o femeie usoara. Fotbalistul are insa o alta varianta. Erau certati in momentul in care l-a prins si spune ca nu are de ce sa ii dea explicatii celei cu care are 2 copii. 


Căpitanul Denis Glușakov și fundașul Andrei Ieșcenko nu au fost incluși săptămâna aceasta în lotul echipei Spartak Moscova pentru meciul din deplasare cu Rapid Viena, din Liga Europa, deoarece au apreciat un filmuleț pe Instagram în care era ironizat tehnicianul Massimo Carrera, relatează AP.


Potrivit sursei citate, cei doi au apăsat pe butonul "like" la o postare de pe Instagram în care actorul rus Dmitri Nazarov îl ironiza, printr-o poezie, pe Carrera. Nazarov spunea în versuri, între altele, că tehnicianul "Carrera nu este fericirea noastră" și că se întreabă "câte rușini ne mai trebuie înainte ca măreția să ne dispară?".


Carrera a câștigat campionatul Rusiei cu Spartak în 2017, dar în acest sezon echipa are cu cinci puncte mai puțin decât liderul Zenit Sankt Petersburg și a fost eliminată din Liga Campionilor.


Clubul din Moscova nu a comentat informațiile cu privire la neincluderea celor doi în lot și nu a dat explicații. Glușakov susține că nu a dat like la postarea respectivă, iar Ieșcenko nu a comentat cazul.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4815 secunde