Fetița Monicăi Gabor are nevoie urgentă de operație. "Încercăm din răsputeri să găsim un chirurg"

1049
Fetița Monicăi Gabor are nevoie urgentă de operație.
Fetița Monicăi Gabor are nevoie urgentă de operație la ochi. Situația s-a complicat, iar fosta soție a lui Irinel Columbeanu a făcut anunțul trist pe contul de socializare.


Monica Gabor a postat un mesaj pe Facebook dezvăluie faptul că fetița sa de 11 ani, Irinuca, are nevoie de operație după ce a fost diagnosticată cu salazion.

"Bună dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu salazion. Din octombrie 2017 atât eu cât și tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care sa o vindece de această afecțiune. Din păcate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi îndepărteze chisturile. Dorim să vă spunem și vouă prin ce trecem și să vă rugăm din suflet, dacă aveți informații despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetița noastră de salazion scrieți-ne fie la comentarii fie dați-ne mesaje în privat. Vă mulțumim că vă pasă! Vă rog distribuiți!" a fost mesajul Monicăi Gabor, postat pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9334 secunde