Excentric sau prevăzător? Obiceiul inedit al șefului Facebook!

de Cuget Liber Joi, 20 Februarie 2020 138
Într-o carte despre șeful Facebook a apărut o informație care este comentată pe larg: Mark Zuckerberg și-ar pune angajații să-l usuce la subraț înaintea unui discurs, scrie BBC, potrivit Agerpres. Informația va apărea într-o carte ce va fi publicată spre finalul acestei luni, Facebook: The Inside Story, este scrisă de Steven Levy, editor la Wired.

Autorul cărții susține că, înaintea unor discursuri importante, Zuckerberg își pune angajații de la departamentul de comunicare să-l usuce la subraț cu foehn-ul. New York Post scrie că Zuckerberg este aproape obsedat de imaginea sa publică și vrea să pară relaxat și să ascundă orice urmă de nervozitate. A rămas celebru un interviu de acum zece ani în care Zuckerberg a transpirat excesiv.

Un purtător de cuvânt spune că se îndoiește că informația ar fi reală și spune că, dacă ar fi adevărat, acțiunea s-ar fi produs la cererea echipei de comunicare și nu a lui Zuckerberg.

Mulți au glumit apoi online pe seama informației. Spre exemplu, Jack Dorsey. șeful Twitter, a scris că nu a cerut așa ceva de la echipa de comunicare, dar că ar face acest serviciu pentru oricine din echipă i-ar cere-o. Relatând subiectul, Washington Examiner scrie că, dacă o astfel de cerință a existat, ar putea fi ilegală, fiindcă doar cineva cu licență de cosmetician poate face un astfel de serviciu. Alții au spus însă că nu este ilegal, ci exagerat.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei