Elena Băsescu a lansat o colecție de haine pentru mame și copii

384
Elena Băsescu a lansat o colecție de haine pentru mame și copii - elenabasescucolectiehainecopii1-1544613108.jpg
Elena Băsescu a lansat o colecție de haine pentru mame și copii, dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece. Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu spune că oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuții cu creatoarea de modă Iulia Bălan.

Elena a explicat, într-o postare pe Facebook, și cum a apărut această idee de a crea modele de haine confortabile și ușor de purtat de către copii, în perioada iernii.

"Ideea unei colecții de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastiei, Sofia a fost cea care și-a dorit "să fie ca mama'. Oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuții cu prietena mea Iulia Bălan, o tânără creatoare de modă extrem de talentată și cu experiență, având know-how-ul gestionării unei afaceri. Ea își dorea să facă pasul următor: să realizeze hăinuțe pentru copii. Eu îmi doream o colecție personalizată pentru mine și copiii mei, însă era greu de pus în practică de una singură. Așa a luat naștere proiectul ‘Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan'. Este o primă colecție dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece. Experiența de mamă m-a ghidat să aleg doar acele modele confortabile și ușor de purtat de către copii. Sofia, fiind cea mai mare, a avut ultimul cuvânt. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 August 2014
Stire din Politică-Administrație : Elena Băsescu, "atac" la Elena Udrea
Pagina a fost generata in 1.5777 secunde