Diseară, la Inside Bowling Center

E petrecere de Halloween: costume, dovlecei și karaoke

747
Cine are chef de o super-petrecere cu prietenii este bine deja să pună mâna pe telefon și să "sune adunarea". Și asta pentru că, diseară, la Inside Bowling Center din incinta City Park Mall, se pune de-o distracție pe cinste.


"De obicei, miercurea organizam seară de karaoke, însă mâine (n.r. - astăzi), ținând cont că este Halloween-ul, va fi vorba de ceva cu totul special. Am pregătit constănțenilor o serie de surprize. Personalul va fi machiat și echipat corespunzător, pe bar și pe mese vor fi dovlecei luminați și multe, multe altele. Startul petrecerii se va da la ora 17.00, cu muzică și karaoke", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gyury Kelemen, administratorul Inside Bowling Center. 

Petrecăreții vor avea parte de oferte speciale, în "ora de aur", între orele 22.00 și 23.00: cumperi două cocktail-uri și plătești doar unul, cumperi cinci beri și plătești doar trei, iar pizza costă în acest interval doar 8 lei. Cel mai tare este că veți fi serviți de domnișoare foarte simpatice: o polițistă, o cadână sau o indiancă. Restul surprizelor - la fața locului. 

Seria evenimentelor dedicate Halloween-ului la Inside Bowling Center se încheie vineri, 2 noiembrie, când este programată Halloween Latino Party. Copiii de la Clubul de Dans Dino dau tonul distracției, la ora 20.00, iar de la ora 23.00 și până dimineață, intrați pe ritmuri latino, cu vedetele de la Salsa Encanto, Mihaela Cândea și Vlad Dumitrescu, cei doi dansatori care vor reprezenta România la Campionatul Mondial de la Miami. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Diverse : Patru zile de Halloween, la Goblin
Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : De Halloween, "Coșmar pe Elm Street"
Pagina a fost generata in 0.8173 secunde