Daniela Gyorfi și-a șocat prietenii

384
Daniela Gyorfi și-a șocat prietenii - danielagyorfi1-1384101443.jpg
După pierderea mamei sale, Daniela Gyorfi și-a șocat una dintre cele mai bune prietene, făcându-i o confesiune desprinsă parcă din filmele SF.

Vedeta i-a mărturisit unei prietene că un bărbat i s-a arătat în vis și i-ar fi transmis să renunțe la muzică, pentru a urmări un alt domeniu, cel extrasenzorial, asigurând-o pe cântăreață că ea deține puteri paranormale.

"Am avut ca un fel de stop de imagine pe televizor, cineva, un bărbat, care mi-a spus să mă las de muzică. Vezi că tu ai anumite puteri pe care tu le poți pune în practică. Concentrează-te și mergi pe un alt drum! Parcă ar fi ceva extrasenzorial, a fost un vis. La fel, cu bunica mea. Mi s-a arătat în vis și mi-a spus să mă duc până la bucătărie. Comunic cu ea prin intermediul scrumierei, pentru că ea o dată mi-a dat cu scrumiera în nas", i-a spus Daniela amicei sale, Miki.

Din fericire însă, Daniela nu a luat-o razna, ci a pus la cale o mică farsă pentru prietena sa, în cadrul emisiunii "Faci față, faci bani", de la Kanal D, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Monden : Daniela Gyorfi, probleme cu... sânii
Pagina a fost generata in 1.7258 secunde