Daniela Gyorfi și-a șocat prietenii

de Cuget Liber Luni, 11 Noiembrie 2013 349
După pierderea mamei sale, Daniela Gyorfi și-a șocat una dintre cele mai bune prietene, făcându-i o confesiune desprinsă parcă din filmele SF.

Vedeta i-a mărturisit unei prietene că un bărbat i s-a arătat în vis și i-ar fi transmis să renunțe la muzică, pentru a urmări un alt domeniu, cel extrasenzorial, asigurând-o pe cântăreață că ea deține puteri paranormale.

„Am avut ca un fel de stop de imagine pe televizor, cineva, un bărbat, care mi-a spus să mă las de muzică. Vezi că tu ai anumite puteri pe care tu le poți pune în practică. Concentrează-te și mergi pe un alt drum! Parcă ar fi ceva extrasenzorial, a fost un vis. La fel, cu bunica mea. Mi s-a arătat în vis și mi-a spus să mă duc până la bucătărie. Comunic cu ea prin intermediul scrumierei, pentru că ea o dată mi-a dat cu scrumiera în nas”, i-a spus Daniela amicei sale, Miki.

Din fericire însă, Daniela nu a luat-o razna, ci a pus la cale o mică farsă pentru prietena sa, în cadrul emisiunii „Faci față, faci bani“, de la Kanal D, scrie libertatea.ro.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei