Dana Rogoz va juca într-un film cu Matt Damon

280
Dana Rogoz va juca într-un film cu Matt Damon - danarogoz-1353448378.jpg
Blogul Danei Rogoz a împlinit doi ani, iar momentul nu a trecut nemarcat. Special pentru utilizatorii ei, Dana a postat cu această ocazie o fotografie împreună cu Christoph Waltz, alături de care joacă în filmul "The Zero Theoreme".

Dar surprizele pentru fanii ei nu s-au oprit aici, pentru că fosta Abramburica s-a pregătit minuțios pentru această aniversare:

"Am adunat într-un post 100 de ținute din ultimul an, puse în ordine cronologică. Puteți vedea cum a trecut anul peste mine: cum s-au schimbat anotimpurile, cum m-am schimbat eu, care au fost cele mai importante momente din viața mea, care au fost călătoriile anului. Jur că pentru mine e un moment foarte emoționant", a mărturisit Dana.

Pentru că acesta a fost locul ales de ea în care a anunțat că se va căsători, pentru că aici au apărut pentru prima dată pozele de la nunta ei sau din luna de miere, tot pe blog Dana Rogoz a ales să dezvăluie că va juca în filmul "The Zero Theoreme", regizat de Terry Gilliam, alături de nume răsunătoare precum Matt Damon și Christoph Waltz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Iulie 2012
Stire din Monden : Dana Rogoz s-a măritat
Luni, 25 Iunie 2012
Stire din Monden : Dana Rogoz, schimbare de look
Pagina a fost generata in 0.3622 secunde