Cum explică pastorul care a pipăit-o pe Ariana Grande gestul inadecvat

756
Cum explică pastorul care a pipăit-o pe Ariana Grande gestul inadecvat - lmpwzyz3ptu4mczoyxnopwfknjvknmiw-1535877739.jpg
Pastorul care a oficiat ceremonia de înmormântare a Arethei Franklin și-a cerut scuze după ce a pipăit-o pe Ariana Grande. El a transmis presei un comunicat prin care cere scuze pentru comportamentul său, pe care l-a descris drept "prea prietenos". Bărbatul a spus că nu a făcut-o intenționat și că a procedat la fel cu toți artiștii prezenți la ceremonie, scrie digi24.ro


Ariana Grande, în vârstă de 25 de ani, a interpretat o piesă clasică din repertoriul legendarei Aretha Franklin, "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", în timpul unei ceremonii care a reprezentat un lung și vibrant omagiu adus "Reginei muzicii soul", decedată la vârsta de 76 de ani pe 16 august din cauza unui cancer pancreatic, scrie Agerpres.

După interpretarea ei, Ariana Grande a fost felicitată pe scenă de episcopul Charles Ellis, care i-a pus o mână pe spate și a strâns-o în brațe.

Mai multe imagini publicate de mass-media americane arată faptul că mâna dreaptă a pastorului atingea în acele momente un sân al divei pop.

"Nu m-am gândit niciodată că urma să ating sânul cuiva", a declarat pastorul pentru presa americană. Declarația lui a fost confirmată sâmbătă pentru AFP de administratorii de la Greater Grace Temple.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5578 secunde