Cu cine au comparat-o indienii pe Iulia Vântur

291
1
Cu cine au comparat-o indienii pe Iulia Vântur - cliima2014020200081-1426847664.jpg
A părăsit de ceva vreme meleagurile asiatice, dar indienii nu au de gând să o dea uitării pe Iulia Vântur, românca pentru care idolul lor, Salman Khan, era să cât pe ce să renunțe la burlăcie.


O publicație indiană le-a luat la puricat pe toate fostele iubite ale actorului Salman Khan, printre ele numărându-se și Iulia Vântur. Jurnaliștii au constatat că unele dintre ex-partenere seamănă foarte bine între ele. "Rivala" Iuliei Vântur, în opinia indienilor, este nemțoaica Claudia Ciesla, de 28 de ani, o actriță fără prea mare succes, care a jucat doar în filme difuzate pe Internet și un model mediocru, scrie libertatea.ro.


Sperând că va deveni o stea, ea s-a mutat în India în 2008 și a "încăput" pe mâinile lui Salman Khan care a distribut-o în roluri minore în câteva filme și în câteva videoclipuri muzicale. Succesul însă e departe de ea, dar a avut "cele 15 minute de faimă" cât a trecut prin patul lui Salman Khan.


Parcursul ei la Bollywood i-a făcut pe jurnaliștii indieni să afirme că e "geamăna" Iuliei Vântur, în schimb, s-au hazardat să le asemene și fizic. Fanii români ai blondei nu au fost de acord.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Februarie 2015
Stire din Monden : Iulia Vântur: "Vreau să văd dacă merită"
Marţi, 02 Septembrie 2014
Stire din Monden : Iulia Vântur revine în televiziune
Pagina a fost generata in 1.5858 secunde