Cine a dat-o în vileag pe Marina Almășan la soț

2382
1
Cine a dat-o în vileag pe Marina Almășan la soț - marinaalmasandsc1099-1333287988.jpg
Cine nu-și dorește să facă shopping la Milano pe banii altuia? Marinei Almășan i s-a împlinit acest vis, când l-a cunoscut pe miliardarul din Timișoara, informează click.ro. În prima lor vacanță romantică, s-a ales cu bijuterii, cosmetice și haine de mii de euro. Totul, fără ca soțul ei, Victor Socaciu, să bănuiască ceva!

Relația fierbinte dintre Marina Almășan și miliardarul Georgică Cornu s-a lăsat cu două divorțuri.

Victor Socaciu i-a spus "adio" vedetei tv la începutul lunii martie, iar soția omului de afaceri din Timișoara a depus și ea actele la judecătorie.

Victor Socaciu n-a bănuit nimic, spun sursele click.ro, până când soția miliardarului nu l-a sunat să-i spună adevărul, în februarie 2012.

"Femeia i-a spus totul. Că nevasta lui se iubește cu soțul ei, că au fost în vacanță împreună și că au gânduri serioase de căsătorie", au povestit apropiații femeii în-șelate.

Aceștia își dau cu părerea și spun că Marina ar sta cu omul de afaceri doar pentru bani.

Ce-i drept, în prima lor escapadă în străinătate, Georgică a vrut s-o impresioneze și a plănuit o vacanță de cinci stele în patria modei, la Milano.

Comentează știrea

No name
2 aprilie 2012
Alta...

Alta... Boarfa DIN show bizz si barbasu senatoru nu stia ,de belea cu astia te spargi de ras de aceea vroia senatorul titratie la filmele straine ca nu mai vedea , oare la filmele porno vroia si commentator ???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3975 secunde