Bombă în lumea mondenă! Ilinca Vandici este însărcinată

420
Bombă în lumea mondenă! Ilinca Vandici este însărcinată - ilincavandici-1483365531.jpg
Sfârșitul de an a venit cu o veste bombă de la prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil!" de la Kanal D.

Ilinca Vandici a făcut public ceea ce până acum știau doar apropiații ei. În 2017, vedeta va deveni pentru prima dată mămică alături de Andrei Neacșu, bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Ilinca Vandici a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook.

"Există momente în viață când pământul ți se pare mult prea mic pentru fericirea pe care Dumnezeu ți-o dăruiește! Acesta este un astfel de moment! Cu mare bucurie în suflet am aflat că vom fi binecuvântați cu un îngeraș și profităm de această ocazie pentru a vă împărtăși aceste sentimente unice! Vă mulțumim pentru toată susținerea și pentru multitudinea de mesaje frumoase! Vă îmbrățișăm cu drag!", a scris Ilinca la descrierea unei fotografii în care apare în brațele bărbatului cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Între timp, Ilinca Vandici se simte foarte bine în vacanță. Plecată în Republica Dominicană alături de iubitul ei, Vandici a postat pe Facebook câteva fotografii din locurile exotice.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu formează un cuplu din această vară. Vedeta s-a mai iubit cu fotbaliștii Ciprian Marica și Cătălin Țîră. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5868 secunde