Berlusconi schimbă iubita. Diferența de vârstă, un amănunt "nesemnificativ"

471
Berlusconi schimbă iubita. Diferența de vârstă, un amănunt
Fostul premier italian Silvio Berlusconi, cunoscut pentru escapadele sale sexuale în timpul faimoaselor serate private "bunga bunga", s-a separat oficial de partenera sa în vârstă de 34 de ani pentru o femeie de 30 de ani, relatează Agerpres. Miliardarul de 83 de ani a părăsit-o pe Francesca Pascale, în vârstă de 34 de ani, după 12 ani de relație, dar "rămân prieteni", a ținut să precizeze partidul său politic, Forza Italia, într-un comunicat publicat miercuri.

Francesca Pascale, care a spus într-un interviu că i-a cerut lui Berlusconi în fiecare zi să se căsătorească cu ea, pare să fi fost luată prin suprindere, potrivit cotidianului La Repubblica. "El va rămâne mereu drag inimii mele. Îi doresc toată bucuria din lume și sper că va găsi pe cineva care va avea grijă de el așa cum am făcut-o eu", a spus tânăra, remarcată de Berlusconi când ea a fondat un fan club în cinstea fostului premier.

Deja divorțat de două ori, acesta a cedat șarmului unui manechin de 30 de ani, Marta Fascina, care este parlamentar din partea partidului Forza Italia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8158 secunde