Andra câștigă zeci de mii de euro pe weekend

244
1
Andra câștigă zeci de mii  de euro pe weekend - andra-1384517954.jpg
Andra este una dintre artistele noastre de succes, iar aceasta se vede cel mai bine în conturile cântăreței.

Se pare că Andra încasează aproximativ 4.000 de euro pentru fiecare concert, iar impresarul ei, Radu Baron, a dezvăluit pentru "Poveștiri Adevărate", că artista este extrem de căutată, având și patru-cinci concerte într-un weekend. Și, secretul, este unul singur: munca susținută, după cum a dezvăluit chiar Andra.

"Succesul face parte din viața mea! Orice artist își dorește să aibă succes. Atâta timp cât lumea mă recunoaște pe stradă este foarte bine. Piesa «Atâta timp cât mă iubești» a înregistrat peste 500.000 de vizualizări într-o zi. Este un risc pe care ți-l asumi de fiecare dată. Niciodată nu știi dacă va fi un succes sau un eșec. Poți doar să speri că va fi bine! Secretul succesului meu este: munca, munca și iar munca", a povestit Andra pentru "Poveștiri adevărate", scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

noni
17 noiembrie 2013
si promovarea

Cand barbatul tau are emisiune proprie la Pro si tu esti nelipsita de acolo, cred si eu ca se invata lumea cu tine. Mai sunt si alti artisti, mai putin promovati si poate la fel de buni. Si ea si Maruta, au cununat, au facut cumetrii cu multi oameni influenti, a cununat baiatul lui Piedone, e cununata de Pazkany, e insurubata in toate emisiunile trustului Pro...si prost sa fii sa nu ai succes astfel...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 August 2013
Stire din Monden : Andra nu s-a chinuit cu diete
Vineri, 12 Aprilie 2013
Stire din Monden : Fiul lui Piedone a spus "Da!"
Pagina a fost generata in 1.6973 secunde