Amal, soția lui George Clooney, însărcinată cu gemeni

255
Amal, soția lui George Clooney, însărcinată cu gemeni - amalgorgeclooney-1484834836.jpg
Actorul american George Clooney și soția lui, Amal, ar urma să aibă un fiu și o fiică, a spus un apropiat al avocatei Amal Clooney, care a precizat că soții Clooney au fost luați prin surprindere de vestea că vor avea gemeni, dar că sunt fericiți, iar artistul se distrează în această perioadă căutând nume pentru copiii lui, potrivit mirror.co.uk.

Amal Clooney a generat zvonuri potrivit cărora ar fi însărcinată după ce a apărut alături de soțul ei la o proiecție specială Netflix a filmului "The White Helmets", care a avut loc recent la Bulgari Hotel din Londra.

Avocata a purtat o rochie cu imprimeuri florale largă, care lăsa să se întrevadă un abdomen de femeie însărcinată.

Ulterior, un apropiat al avocatei a declarat pentru revista americană online In Touch că George și Amal Clooney ar urma să aibă un fiu și o fiică.

"Amal este însărcinată cu gemeni: un băiat și o fată. Când George și Amal au aflat că vor avea gemeni au fost surprinși. S-au speriat puțin, pentru că au spus amândoi că un copil ar fi suficient. Însă, vestea i-a făcut pe amândoi foarte fericiți", a spus sursa.

George Clooney și Amal Alamuddin, o avocată britanică de origine libaneză, specializată în drepturile omului, s-au logodit pe 28 aprilie 2015. Căsătoria lor a avut loc pe 27 septembrie 2015, la Veneția, scrie news.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4604 secunde