Adevărul despre divorțul dintre Connect-R si Misha!

1749
Adevărul despre divorțul dintre Connect-R si Misha! - connectrsimisha55385700-1534316006.jpg
Adevarul despre despartirea dintre Connect-R si Misha! Informatii EXCLUSIVE despre ce s-a petrecut intre ei

Vestea ca Misha si Connect-R au divortat acum mai bine de un an a luat prin surprindere cea mai mare parte a fanilor celor doi, dar si pe multi dintre apropiati. Cu toate acestea, pare-se, unii stiau ce se petrece intre ei si ce probleme aveau in cuplu, chiar daca au fost cat s-a putut de discreti, scrie wowbiz.ro

Mai exact, un apropiat al lui Connect-R recunoaste ca relatia dintre artist si frumoasa lui fosta sotie era sortita esecului. "Prea mari deosebiri de viziune asupra vietii", este explicatia simpla pe care am primit-o de la apropiatul artistului.


Cu toate acestea, sursa citata de Wowbiz.ro ne-a explicat, mai pe larg, care sunt motivele pentru care Connect-R si Misha au divortat. "De-a lungul timpului, ei au tot avut neintelegeri, mai ales cand micuta s-a imbolnavit, acum vreo doi ani. Atunci au aparut, cu adevarat, problemele si, probabil, atunci au si aparut primele discutii despre divort, despre despartire. Ei au mai avut probleme in cuplu dupa ce Misha nascuse, au trecut printr-o perioada mai dificila, asa cum se intampla in general in asemenea cazuri", ne-a spus sursa citata. Mai mult decat atat, asa cum in repetate randuri a recunoscut si Connect-R, imediat dupa nasterea micutei Maya, intre el si Misha au aparut mici tensiuni, cei doi fiind preocupati doar de copilul pe care il au impreuna si si-au neglijat relatia.

Connect-R, pe numele lui real Stefan Mihalache, și Misha (Mihaela Sotrocan) s-au căsătorit în vara anului 2013. Pe 25 ianuarie 2014, artista și soțul ei, Connect-R, au devenit părinți, iar viața lor s-a schimbat complet. "Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat", a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram. Cu toate acestea, in urma cu putin timp, atunci cad a fost intrebat, explicit despre divort – zvonurile cu privire la despartirea lor circuland de ai bine de un an – Connect-R a negat ca s-ar fi intamplat asa ceva. Mai mult chiar, nasul lor de cununie, Pepe, ne-a recunoscut ca nu stia nimic despre acest divort.

sursa: wowbiz.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.8635 secunde