Relația în impas? Minciunile ascunse pe care i le spui zilnic

148
Relația în impas? Minciunile ascunse pe care i le spui zilnic - relatiainimpas-1390836129.jpg
Deși ți se va părea surprinzător, îți poți minți partenerul fără să-ți dai seama și astfel elimini șansa de a crea acea intimitate durabilă între voi, îndepărtându-l în ciuda faptului că ți-l dorești mai aproape decât oricând.


Ți se pare că farmecele tale nu mai dau roade și că el se îndepărtează pe zi ce trece de tine? Ei bine, află că nu are legătură cu aspectul tău fizic, cu acrobațiile pe care le faci sau nu în dormitor, ci mai degrabă cu faptul că îl minți. 
Vei spune că e imposibil, că îl iubești și că n-ai face niciodată așa ceva. Poate nu conștientă.


Analizează-ți comportamentul. Când ai spus ultima oară adevărul adevărat? Sigur ai spus că n-ai chef să o vizitezi pe soacră sau te-ai dat lovită și ai spus că ești răcită? ai spus că simți că este ceva mai rece cu tine și de aceea nu ai chef de sex sau ai dat vina pe o migrenă? 


S-ar putea chiar să te minți pe tine astfel încât minciunile să pară credibile în ochii lui, însă adevărul este că orice ai spune, în afară de ceea ce simți cu adevărat, va răni relația pe termen lung.


Cum arată adevărul? 


Ei bine, gândește-te la o situație în care aveai de ales dintre mai multe variante și, dintr-o dată, din senin, un gând ți-a apărut în minte și ai știut imediat că asta vrei. 


Apoi, oricât ai fi încercat să te convingi că nu e bine și oricâte întrebări ți-ai fi pus cu privire la subiectul respectiv, indiferent de argumentele raționale pe care le aveai pentru celelalte opțiuni, ai știut că este singura opțiune care te-ar face fericită, cu toate că și celelalte ți-ar fi adus o oarecare satisfacție.  Cu toate acestea, restul nu erau "adevărate". 


De exemplu, poate că e adevărat că vrei să vezi un film pentru că îi place partenerului și l-ar face fericit, iar a-l face pe el fericit te face pe tine fericită, însă nu înseamnă că tu vrei cu adevărat să vezi filmul. 


Așadar, dacă vrei să-ți salvezi relația, începe să spui adevărul. Privește în tine, ascultă toate acele voci care se contrazic și simte ce e bine pentru tine cu adevărat. Exersează în fiecare zi și vei vedea că și interacțiunea cu partenerul va deveni mai lină și lipsită de situații conflictuale.(sursa:www.feminis.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi despre ghivecele pentru plante
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Cum întreții chitul de rosturi
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Cum să dai, subtil, culoare casei
Pagina a fost generata in 0.5102 secunde