Ești singură?Câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți găsești sufletul pereche în 2014

189
Ești singură?Câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți găsești sufletul pereche în 2014 - estisingura-1390552772.jpg
Dacă ești în căutarea bărbatului ideal, dar nu l-ai găsit încă, s-ar putea să nu cauți unde sau cum trebuie. Iată niște sfaturi care te vor ajuta să îți găsești perechea anul acesta.


Cunoaște-te în primul rând pe tine


Ca să găsești bărbatul perfect pentru tine, trebuie să știi în primul rând care sunt nevoile pe care trebuie să ți le îndeplinească. Notează, așadar, într-o agendă calitățile pe care le cauți la un bărbat și care sunt acele lucruri pe care nu ai putea să le suporți. Nu trata însă această listă ca pe litera legii. Un tip nu trebuie să îndeplinească absolut toate criteriile ca să fie cel potrivit. Dar e bine să știi ce cauți.


 Uită-te bine în jur


Înainte să pornești să-ți cauți Alesul în lumea largă, ar trebui să te uiți mai bine în jurul tău. Prietenul tău cel mai bun, vecinul sau colegul cu care râzi mereu cu poftă s-ar putea să ascundă fiecare un partener perfect pentru tine. Întreabă-te dacă bărbații din jurul tău sunt simpli amici sau dacă ar putea să fie mai mult.


Ieși din zona de confort


Nu o să cunoști niciodată bărbatul ideal, dacă ai mereu un aer inabordabil și fugi mereu atunci când cineva se apropie de tine la o petrecere. Propune-ți să ieși mai des din zona de confort și începe discuții simple cu necunoscuții la ocaziile sociale. Un curs de dezvoltare personală prin actorie ar putea să te ajute în acest sens.


Caută-l în locul potrivit


Uită-te la lista cu calități pe care ai creat-o și vezi dacă trăsăturile pe care le cauți se învârt în jurul aceluiași subiect. Dacă vrei un tip creativ, pasional, căruia să-i placa muzica, începe să mergi mai mult la concerte sau în cluburi cu un anumit specific. Dacă vrei un bărbat atletic, căruia să-i placă ieșirile la munte, ar trebui să te înscrii într-un club de drumeții sau să începi să mergi la o sală cu perete de cățărat.(sursa:www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Sport : Cine participă la Formula 1 în 2014
Pagina a fost generata in 0.7295 secunde