E bine să rămâi prietenă cu fostul iubit? Argumente pro și contra

136
E bine să rămâi prietenă cu fostul iubit? Argumente pro și contra - ebinesaramai-1390552660.jpg
Despărțirea de iubitul tău este un moment de o încărcătură emoțională puternică, însă de multe ori poate fi de bun augur atât pentru tine, cât și pentru el. 


Dacă amândoi decideți că nu sunteți destinați unul pentru celalalt și alegeți să vă despărțiți pe cale amiabilă, de comun acord, înseamnă că aveți șanse mari să păstrați o legătură civilizată, să vă salutați pe stradă când vă întâlniți și chiar să vă dați sms-uri de zilele de naștere. Dar oare întotdeauna este bine să rămâi prietenă cu fostul? Categoric, nu. Trebuie să te gândești foarte bine dacă prietenia cu el îți este de vreun folos sau dacă este doar un chin și o amăgire profundă.


1. Poate fi cel mai bun amic al tău


Odată ce ați încheiat socotelile amoroase și decideți să rămâneți în relații bune, fostul tău iubit poate deveni cel mai bun amic al tău, ba chiar îi poți povesti despre actuala ta relație sentimentală, îi poți cere sfaturi și viceversa. Acest argument este valabil doar dacă sunteți siguri că nu mai aveți sentimente unul pentru celălalt.


2. Aveți prieteni comuni


Dacă aveți prieteni comuni, înseamnă că veți dori să păstrați și voi relația de amiciție, de dragul grupului. Același lucru este valabil dacă lucrați în continuare împreună sau frecventați aceleași cursuri. Chiar dacă nu vă veți mai săruta sau ține de mână, cel puțin nu vă veți simți stânjeniți unul în preajma celuilalt.


3. Te amăgești singură


În momentul în care decideți să puneți punct relației, ar fi mai bine să nu rămâneți prieteni, chiar dacă el îți cere acest lucru. Cel mai probabil te vei amăgi singură și vei trăi cu speranța că lucrurile se vor remedia între voi. De asemenea, când rămâi prietenă cu fostul iubit șansele de a afla ce se întâmplă în viața lui sunt mult mai mari și, în loc să pui punct suferinței, mai tare o amplifici. Nu e plăcut să afli că, în timp ce tu îți petreci serile singură și dezolată, el se distrează cu noua lui cucerire la mare sau în club.(sursa:www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Ianuarie 2014
Stire din Life and Style : Secrete pentru un mariaj fericit
Pagina a fost generata in 0.2725 secunde