Cum să-l determini să-ți cumpere cadoul pe care ți-l dorești, fără să pari lacomă

254
Cum să-l determini să-ți cumpere cadoul pe care ți-l dorești,  fără să pari lacomă - cumsaldetermini-1387733393.jpg
După cum probabil ai aflat deja, bărbații nu sunt tocmai clarvăzători când vine vorba despre dorințele ascunse ale partenerelor de cuplu. Când se apropie ziua ta de naș-tere, Ziua Îndrăgostiților sau orice altă ocazie specială, te rogi în gând să-ți ia cadoul pe care ți-l dorești, ca până la urmă să suspini dezamăgită în fața surprizei mediocre pe care ți-a pregătit-o. Cum să ieși din acest cerc vicios fără să pari lacomă, superficială și interesată exclusiv de beneficiile materiale în relația voastră? Foarte simplu. Poți să-ți determini iubitul să-ți ia exact cadoul la care visezi cu ochii deschiși, prin câteva aluzii subtile și jocuri psihologice, menite să te scutească de jena de a-i spune direct în ce să investească pentru a te face fericită.
Captează-i atenția din timp
Dacă vrei să deschizi cadoul mult-așteptat și să exclami exta-ziată "este exact ce mi-am dorit!!!", trebuie să-ți începi nevinovata manipulare cu cel puțin o lună înainte de evenimentul special. Cel mai probabil, cam în acest interval începe el să se frământe din pricina cadoului pe care să-l cumpere pentru tine. Acum este clipa propice să-i captezi atenția și să i-o îndrepți în zona potrivită, aruncându-i primele indicii despre acel dar special pe care ți-l dorești. Poți să-i sugerezi subtil că îți place mai mult parfumul x decât parfumul y, de pildă. Ajută-l să excludă din planurile lui variantele greșite timpuriu, când încă nu este evident unde "bat" indicațiile tale.
Dă-i tot mai multe indicii la momentul potrivit
Odată ce și-a făcut o idee despre lucrurile pe care nu ți le dorești, îi este mult mai ușor să se concentreze pe opțiunile rămase.
Profită de orice moment pentru a-i sugera ce cadou ți-ar face inima să bată mai tare.
Salvează un document pe computer pe care să-l denumești "lucruri pentru care trebuie să economisesc". Conținutul folderului va fi, desigur, obiectul mult râvnit de tine, însoțit de informații precise despre culoare, dimensiune etc. Va fi imposibil să nu îl găsească în timp util și este metoda perfectă de a-i transmite exact ce-ți dorești, fără să-i spui verde-n față. În fine, o metodă isteață prin care să-l ajuți în alegerea darului perfect este să-i spui că te-a supărat foarte mult mama/tata/sora/fratele în ultima conversație purtată, deoarece ți-a fost refuzat categoric un împrumut care să te ajute să-ți cumperi acel lucru pe care ți-l dorești din tot sufletul. (sursa:www.eva.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trucuri sexuale ca să fie  dependent de tine
Pagina a fost generata in 0.4303 secunde