START RATAT în turneul Madonnei! Concertul de la Londra, anulat

178
START RATAT în turneul Madonnei! Concertul de la Londra, anulat - ddd-1580039672.jpg

Articole recomandate

Cântăreața americană Madonna a anulat primul din seria sa de 15 concerte pe care le avea programate la Londra în cadrul turneului mondial "Madame X", anunțând cu puțin timp înainte de începerea show-ului că a suferit o accidentare și că trebuie să-și "pună sănătatea pe primul loc", informează Agerpres. "Sunt profund întristată de faptul că vă dezamăgesc și vă rog să mă credeți că mă doare mai mult decât vă puteți imagina atunci când sunt nevoită să anulez un spectacol", a declarat artista pop într-un mesaj publicat sâmbătă pe Instagram, după ce a anulat două concerte la Lisabona, săptămâna trecută.

Următorul spectacol al Madonnei programat în aceeași sală de concerte ar trebui să aibă loc miercuri seară, iar seria de 15 show-uri londoneze se va încheia pe 16 februarie. Madonna a spus că următorul spectacol va avea loc "la data la care este programat" și le-a transmis fanilor ei promisiunea următoare: "voi continua până când nu voi mai putea".

"La recomandarea medicilor, mi s-a spus să mă odihnesc pentru câteva zile. Așa cum știți cu toții, am suferit câteva accidentări care m-au deranjat încă de la debutul turneului, dar trebuie să îmi ascult corpul și să îmi pun sănătatea pe primul loc", a scris vedeta pop în acel mesaj online.

Potrivit presei internaționale, artista le-a dezvăluit în luna noiembrie spectatorilor prezenți la show-ul ei din San Francisco că suferă din cauza unei rupturi de ligament și a unor afecțiuni la nivelul genunchilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Stire din Cultură-Educație : Patru seri de concerte, la Clubul "Doors"
Pagina a fost generata in 0.2644 secunde