„Se întâmplă…“: „PRIETENII TĂI“ revin pe micul ecran!

de Cuget Liber Sâmbătă, 22 Februarie 2020 222
Fanii serialului "Friends" așteptau de mai multe luni un semn care să confirme zvonurile despre revenirea pe ecrane a celebrului grup de prieteni new-yorkezi, însă vineri vestea a venit chiar de la actorii înșiși, într-o postare pe rețelele de socializare, informează Agerpres.

"Se întâmplă ..." au scris actorii pe conturile lor de Instagram, alături de o fotografie colectivă în care îi putem vedea pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer.

"Fani ai 'Friends', este oficial!", a confirmat în același timp într-un comunicat platforma de streaming HBO Max, care va oferi un episod special al serialului-cult cu ocazia lansării sale în luna mai. "După 15 ani, nouă luni și un număr incalculabil de solicitări din partea fanilor de pe întreaga planetă (...) distribuția 'Friends' se va reuni în exclusivitate" pentru noua platformă, proprietatea WarnerMedia (grupul AT&T), se mai indică în comunicat.

Pentru 425 de milioane de dolari pe cinci ani, WarnerMedia a preluat drepturile asupra celor 236 de episoade din "Friends" (1994-2004), pentru a face din serial unul dintre produsele sale premium, după ce acesta fusese cea mai urmărită serie pe Netflix în 2018.

Potrivit site-ului specializat Variety, care citează surse apropiate proiectului, fiecare actor va primi cel puțin 2,5 milioane de dolari pentru participarea sa la acest episod. Episodul va fi filmat în studiourile Warner Bros de la Burbank, din apropiere de Hollywood, unde a fost realizat și serialul.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 17:19
Femeia nemulțumită
ieri, ora 17:18
La pescuit…
ieri, ora 17:17
ieri, ora 17:17
Marti, 7 iulie
Să mai și râdem!

Ultima oră

Titlurile zilei