Scrisoarea unei mame blonde către fiul ei

1458
Scrisoarea unei mame blonde către fiul ei - scrisoare-1330615591.jpg

Articole recomandate

Dragă fiule,

Îți scriu aceste rânduri ca să știi că îți scriu. Dacă primești această scrisoare înseamnă că a ajuns cu bine. Dacă nu o primești, atunci să mă anunți pentru a ți-o mai trimite odată.

Îți scriu încet pentru că știu că tu nu citești prea repede.

Acum câteva zile tatăl tău a citit că marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanță de un kilometru de casă. De aceea ne-am hotărât să ne mutăm mai departe.

Noua casă este minunată; are și mașină de spălat, dar nu știu sigur dacă merge. Ieri, am băgat lenjeria în ea, am tras de manetă și de atunci n-am mai văzut-o.

Vremea pe aici nu e foarte rea. Săptămâna trecută n-a plouat decât de două ori. Prima dată, ploaia a ținut trei zile, a doua oară patru zile.

Apropo de vesta pe care o vroiai, unchiul Petre mi-a spus că dacă o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o să coste mai mult; atunci am tăiat nasturii și i-am pus în buzunar.

Să-ți mai zic că alaltăieri, a explodat bucătăria și tatăl tău și cu mine am "zburat" din casă. Ce emoție! A fost pentru prima dată, după mulți ani, când eu și cu tatăl tău ieșim împreună undeva. Sora ta, Julia, cea care s-a căsătorit cu soțul ei, a născut în sfârșit, da nu știm încă sexul copilului. N-aș putea încă să-ți spun dacă ești unchi sau mătușă. Cel mai rău e frate-tu’ acela mic, Ionuț. A încuiat mașina și a lăsat cheile înăuntru. A trebuit să se ducă până acasă să aducă dublura ca să ne scoată pe toți de acolo.

Bine fiule. Nu pot să-ți trec adresa pe plic pentru că nu o știu. De fapt, ultima familie care a locuit aici a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresă.

Dacă o vezi pe Margareta, transmite-i salutările noastre. Dacă nu o vezi, nu-i spune nimic.

Mama ta care te adoră,

P.S. Aveam de gând să-ți pun și niște bani, dar deja am închis plicul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Martie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 02 Martie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Stire din Fun : Gicuță, bărbatul castrat
Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Stire din Fun : Analiza chimică a femeii
Pagina a fost generata in 0.5542 secunde