Regina Angliei se machiază singură, cu o singură excepție. VEZI CÂND!

220
Regina Angliei se machiază singură, cu o singură excepție. VEZI CÂND! - ddd-1580032668.jpg

Articole recomandate

Regina Elisabeta a II-a are o întreagă armată de oameni care o îmbracă, dar când vine vorba de machiaj, preferă să și-l facă singură, potrivit realitatea.net. Angela Kelly, designer și consilier al Reginei, a dezvăluit că există o singură zi pe an în care Elisabeta a II-a lasă un specialist să se ocupe de machiajul său – discursul anual de Crăciun.

"Ați fi surprinși să aflați că aceasta este singura ocazie de-a lungul anului când Majestatea Sa nu se machiază singură", arată Kelly în cartea "The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe", apărută la sfârșitul lunii octombrie. Când urmează să se adreseze națiunii, prin tradiționalul discurs televizat de Crăciun, Regina Marii Britanii se bazează pe makeup artistul Marilyn Widdess ca să arate perfect. Cunoscută pentru faptul că îi plac ținutele colorate, suverana în vârstă de 93 de ani preferă rujul roșu și roz când se machiază singură.

Kelly, care a fost asistenta personală și croitoreasa principală a Reginei din 2002, a dezvăluit în volumul său și alte detalii despre munca sa în slujba reginei, de pildă măsurile pe care trebuia să le ia pentru a împiedica să se afle ce urma să poarte suverana la cursele de cai Royal Ascot.

Aceasta a scris că în fiecare dimineață a acestui eveniment, care durează cinci zile pe vară, patru sau cinci pălării pe care Regina le-a purtat anterior sunt așezate pe o masă din cabinetul de lucru de la Castelul Windsor. Pălăriile stau acolo pentru a împiedica pe oricine să aibă un avantaj incorect la pariurile care se fac în legătură cu ce ținută poartă Regina la deschiderea curselor. Astfel, nimeni nu poate ști ce pălărie va alege Regina Elisabeta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2348 secunde