Mai rar așa îmbârligătură…

531
Mai rar așa îmbârligătură… - mairar-1557857647.jpg

Articole recomandate

În urmă cu cinci ani, m-am căsătorit, din dragoste, cu o văduvă care avea o fată de 18 ani. Tatăl meu, după căsătorie, m-a vizitat de mai multe ori, ca, până la urmă, să se îndrăgostească de fiica vitregă, cu care în cele din urmă să se căsătorească, fără a-mi cere consimțământul. Deci, fiica mea vitregă mi-a devenit mamă vitregă, iar tatăl meu, ginerele meu. 


Soția tatălui meu, adică fiica mea vitregă, a născut un băiat, care este nepotul meu. În același timp, soția mea văduvă a devenit bunică, deoarece este mama soției tatălui meu, iar eu sunt nepotul soției mele. Nu mult mai târziu, soția mea a născut un băiat care a devenit cumnat cu tatăl meu, fiind frate vitreg cu soția tatălui meu și, în același timp, este și unchiul meu. 
Copilul este fratele mamei mele vitrege, iar prin mama mea vitregă, soția mea a devenit bunică și eu am devenit bunicul meu propriu. 


Având în vedere cele mai de sus întreb: 
Copilul meu, care în același timp este unchiul meu, cumnat cu tata și frate cu mama mea vitregă, are dreptul la alocația de stat pentru copii? 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Mai 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 15 Mai 2019
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 1.5155 secunde