Labrador salvat de medici după ce a înghițit... decorațiuni de Crăciun

229
Labrador salvat de medici după ce a înghițit... decorațiuni de Crăciun - ddd-1577024985.jpg

Articole recomandate

Un labrador în vârstă de șapte ani din Anglia a suferit două operații chirurgicale care i-au salvat viața după ce a înghițit 34 de decorațiuni din turtă dulce legate cu panglici decorative care fuseseră pregătite pentru bradul de Crăciun, relatează Press Association, citată de Agerpres.

Proprietara câinelui, Rachael Bulmer, din orașul Bournemouth, și-a dus animalul de companie la un cabinet veterinar după ce acesta a început să se simtă rău. Medicii veterinari au efectuat o intervenție chirurgicală de urgență pentru a îndepărta panglicile care fuseseră legate de biscuiți.

"Am copt decorațiunile din turtă dulce pentru brad și le-am lăsat în pungi de cadouri pe blatul de bucătărie pentru a le oferi de Crăciun. Am crezut că le-am lăsat în siguranță, însă când am observat că unele au dispărut, am știut imediat cine le-a luat. De-a lungul anilor, Marley a înghițit diverse lucruri pe care nu ar fi trebuit să le mănânce și le-a eliminat. Însă de data aceasta a început să se comporte ciudat și arăta ca și cum ar intra în șoc. A vomitat o parte din panglică", a afirmat stăpâna câinelui.

În timpul operațiilor care au durat trei ore, medicii veterinari au reușit să înlăture 34 de panglici decorative care ar fi putut produce un blocaj intestinal fatal. Ei au descoperit, de asemenea, că Marley a înghițit mai multe oase care se blocaseră în stomac.

Labradorul Marley a fost adus acasă și a început să se recupereze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0742 secunde