Horoscopul chinezesc: 2020, anul noilor oportunități

de Cuget Liber Miercuri, 01 Ianuarie 2020 225
Anul 2020 în horoscopul chinezesc este al Șobolanului de Metal, o perioadă a noilor începuturi, a noilor oportunități pentru găsirea unei noi iubiri, dar și pentru câștiguri financiare. Specialiștii spun că anul 2020 va fi unul marcat de succes, Șobolanul fiind asociat cu protecția și prosperitatea, potrivit Digi 24. Anul Șobolanului de Metal urmează celui al Porcului de Pământ și îl precede pe cel al Boului de Metal. Calendaristic va debuta pe 25 ianuarie, de Noul An chinezesc, urmând să se încheie pe 11 februarie 2021. Anii Șobolanului sunt 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 și 2032.

Șobolanul este primul semn dintre cele 12 din astrologia chinezească și, din acest motiv, 2020 este considerat a fi un an al noilor începuturi. Anul Șobolanului de Metal va fi unul puternic, prosper și norocos pentru aproape toate semnele zodiacale. Majoritatea va demonstra hotărâre în împlinirea scopurilor, aspirațiilor și chiar a pasiunilor. Este un an foarte bun pentru a crea noi lucruri, noi afaceri, noi proiecte și a evolua. Însă acestea vor avea succes numai dacă vor fi planificate amănunțit, potrivit thechinesezodiac.org, citat de Digi 24.

Începutul anului va fi senin și plin de motivare și va aduce energie creativă, care se poate concretiza prin îndeplinirea lucrurilor pe care oamenii și le doresc în viață. Pentru a beneficia de o perioadă excelentă, specialiștii mai recomandă includerea în meniul de Anul Nou chinezesc a unor alimente preferate de șobolan, precum nuci și brânzeturi, și purtarea celor mai scumpe haine și bijuterii, pentru că acestui semn zodiacal îi place opulența. Elementul metal este asociat cu apa, generând productivitate și activitate în industriile care îl folosesc, precum producția de automobile și echipamente industriale, IT, high tech, cosmetice, sănătate.

În ceea ce privește cariera și averea, specialiștii spun că, pentru a-și atinge obiectivele, oamenii trebuie să fie constanți, inflexibili și să nu se lase doborâți de eșecuri, probleme și dificultăți. Oamenii trebuie să se bazeze pe propriile forțe și să își rezolve singuri problemele.

Cât despre iubire, după un 2019 marcat de imprevizibilitate, 2020 va fi un an calm. Viața amoroasă intră pe un făgaș armonios, iar comunicarea se va dovedi un element important în menținerea situației.

Însă cea de-a doua parte a anului va fi marcată de lipsă de încredere, generată de minciuni.

Din punct de vedere al sănătății, toate semnele zodiacale se vor bucura de o stare bună, cu excepția momentelor de mare oboseală. Cea de-a doua parte a anului vine cu multă energie, iar starea sănătății fizice și mintale va fi din ce în ce mai bună. În 2020, practicarea regulată unui sport se va dovedi cel mai bun medicament, pentru trup și suflet. De asemenea, contribuie la creșterea randamentului zilnic, iar acest lucru este valabil pentru toate semnele zodiacale, la orice vârstă.

Pe tot parcursul anului 2020, norocul va fi de partea tuturor, dar oamenii trebuie să pună mâna pe el imediat ce bate la ușă, spun astrologii. Nimic nu sperie mai are norocul decât faptul că oamenii se îndoiesc. În schimb, cei plini de entuziasm și care vor sesiza repede oportunitățile vor avea succes.

Simboluri Feng Shui norocoase ale anului sunt: numerele 5, 7, 9; culorile alb, galben, albastru, verde, gri și negru; zile norocoase - 4, 8, 13, 22 din fiecare lună a calendarului chinezesc, cariere - manager, comerciant, critic de film și de artă, expert financiar și legal, filosof, politician, muzician, om de afaceri, antreprenor, broker, criminalist, detectiv, spion, jurnalist și scriitor; semne zodiacale norocoase - Bou, Dragon, Maimuță și Porc.

Copiii născuți sub acest semn sunt drăguți, sentimentali, fini observatori. Pot părea timizi și sunt șarmanți, atrăgând ușor atenția celorlalți. Dacă nu atrag inițial atenția, apelează la tactici diverse, plâng, sunt posesivi și dominatori. Au abilități de lider, o mare capacitate de autocontrol, sunt disciplinați și au succes în viață pentru că știu cum să gestioneze situațiile dificile.

Printre personalitățile născute sub semnul Șobolanului se numără Katy Perry, Antonio Banderas, Avril Lavigne, Antonio Moreno, Ben Affleck, Bobby Avila,Cameron Diaz, Carlos Delgado, Churchill, Colin Firth, President Jimmy Carter, Fernando Valenzuela, Hector Elizondo, Hugh Grant, Juanes, Jude Law, Julianne Moore, Justina Machado, Kathy Bates, Kenny Loggins, Marlon Brando, Mozart, Pedro Armendáriz, President George Washington, Ron Moody, Samuel J Jackson, Sean Penn, Shakespeare, Timothy Hutton, Tim Cook, Mark Zuckerberg, Scarlett Johansson.

Anul Șobolanului de Metal va aduce situații benefice, oportunități, întâlniri cu oameni speciali, noroc, va echilibra situații, dileme și va aduce schimbări care îi pot împinge pe mulți din zona de confort. Totul depinde de modul în care sunt percepute experiențele cu care se confruntă oamenii și modul în care sunt folosite.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

azi, ora 15:03
azi, ora 15:03

Ultima oră

Titlurile zilei