HOROSCOP

115

Articole recomandate

Berbec: Începeți ziua agitat și nervos fiindcă aveți nevoie de o sumă mare de bani. Sunteți predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave.

Taur: Începeți să resimțiți oboseala acumulată. Dacă veți continua să munciți în acest ritm, riscați să aveți mari probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să vă confruntați cu o problemă financiară.

Gemeni: Se pare că vă treziți indispus și sunteți irascibil toată dimineața. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, s-ar putea să declanșați un conflict de zile mari.

Rac: În cursul dimineții primiți o veste neplăcută, care vă strică buna dispoziție și vă obligă să vă schimbați programul. Sunteți nevoit să plecați într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viață.

Leu: Astăzi ar fi bine să nu vă asumați niciun risc. Starea de nervozitate pe care o resimțiți vă poate afecta pe toate planurile. Vă sfătuim să nu vă deplasați cu autoturismul.

Fecioară: Aveți de rezolvat multe probleme pe care le tot amânați de câteva zile. În cursul dimineții sunteți cam agitat, pentru că nu știți de unde să începeți. Acordați prioritate problemelor importante!

Balanță: Vă sfătuim să evitați călătoriile lungi și vizitele prelungite. Ar fi bine să vă limitați la activități de rutină și să acordați mai mult timp odihnei.

Scorpion: În cursul dimineții primiți o veste neplăcută de la șeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei. Nu vă manifestați nervozitatea, e weekend totuși.

Săgetător: Aveți reușite pe plan profesional, dar cu prețul unor ore de muncă suplimentare. Atenție la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă.

Capricorn: S-ar putea să aveți discuții dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-și achite o datorie. În partea a doua a zilei sunteți predispus la probleme de sănătate.

Vărsător: Dacă plecați într-o călătorie, fiți prudent și nu vă grăbiți! Există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneți de putere de convingere.

Pești: Dimineața, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptați invitația, s-ar putea ca relațiile parteneriale să se tensioneze și chiar să aveți o discuție aprinsă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Fun : Mai ții minte, măi femeie, când…?
Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Fun : Misiune imposibilă, la poliție
Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Fun : Studentele, ambițioase de fel
Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Fun : Propuneri prin pădure
Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Fun : Să descifrăm limbajul femeilor
Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Fun : Dilema unui bărbat, după căsătorie
Vineri, 07 August 2020
Stire din Fun : Am auzit că divorțezi!
Pagina a fost generata in 1.5658 secunde