HOROSCOP

119

Articole recomandate

Berbec: Vrei celebritate, dar atenție! Este important cum apari în fața lumii, să știi că cineva este mereu cu ochii pe tine, pregătit să te sancționeze. Fii precaut în tot ceea ce faci.

Taur: Cineva încearcă prin tot felul de metode să te intimideze. Îi recunoști superioritatea, dar în loc să-l privești ca pe un exemplu demn de urmat, începi să te temi. Fii mai curajos!

Gemeni: Te ascunzi în spatele unei măști care emană fericire, dar toți cei din jur văd că nimic nu este adevărat. Încearcă să fii mai deschis, recunoaște când ceva nu este în regulă. Te vei elibera.

Rac: Degeaba ești un om organizat dacă nu te vei întoarce un pic înapoi la ceea ce ai lăsat neterminat cândva. Fii mai realist și pune pe listă lucrurile, astfel încât să nu uiți ce ai de făcut.

Leu: Oricât ai fi tu de curios, dornic să știi tot ce se poate din orice domeniu, sunt totuși informații pe care nu le-ai aflat. Privește mai des în jurul tău. O să fii surprins câte lucruri ți s-au ascuns până acum.

Fecioară: Ești genul de persoană care nu-și dorește să rămână cu restanțe, de aceea te apuci serios de treabă pentru a savura în liniște momentul de relaxare. Vei suferi de extenuare, dar rezultatele vor fi pe măsură.

Balanță: Eliberează-te de senzația de superioritate, pentru că într-o zi vei fi recompensat triplu pentru eforturile tale. Niciun sacrificiu nu rămâne fără o recunoaștere din partea cuiva.

Scorpion: Ai toate resursele necesare unei realizări depline, dar singurul lucru care îți lipsește este răbdarea. Fii perseverent și vei reuși în absolut orice îți propui.

Săgetător: Caută și vei găsi. Vei afla multe lucruri noi de departe, iar acest lucru îți va da o stare de liniște și de mulțumire. Răspunsurile sunt ușor de aflat.

Capricorn: Ești plin de avânt încât ar fi bine să investești această energie fără margini într-o activitate cu adevărat complicată, pentru că rezultatele vor fi foarte bune.

Vărsător: Unii oameni nu te cunosc suficient de bine și te pot judeca pe nedrept. Fii înțelegător. Vei realiza că intențiile lor nu au avut scop negativ.

Pești: Treci prin clipe destul de grele în aceste momente. Vei trăi din amintiri frumoase o vreme. Încearcă să revii cu picioarele pe pământ cât mai repede, este mai bine așa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 03 August 2020
Stire din Fun : Cu umbrela la vânătoare?
Pagina a fost generata in 1.7196 secunde