HOROSCOP

160

Articole recomandate

Berbec: Există riscul unor conflicte în familie pe motive care nu sunt noi, ci vechi și neînțelese. Poate ar trebui să adaptezi tonul cu care te exprimi la nevoile celorlalți.

Taur: Acum e momentul să fii sensibil și atent cu toți cei din jur, să îi susții, mai ales pe cei care îți cer ajutorul, chiar și fără să spună acest lucru.

Gemeni: Ar fi bine să judeci totul la rece și să le acorzi circumstanțe atenuante celor care te supără sau te-au supărat recent. Poate că nu are legătură cu tine, ci cu problemele lor.

Rac: Se poate ajunge la un conflict cu accente acute în cuplu sau la o altă relație importantă, cu un alt fel de partener. De tine depinde cât de departe se va ajunge cu această situație.

Leu: S-ar putea să apară unele schimbări la locul de muncă și să nu îți convină deloc. Va trebui să îți creezi singur șansa de a-ți exprima aceste nemulțumiri față de cei care vor să te asculte.

Fecioară: Se poate ajunge la o situație deosebit de dificilă în relația cu o persoană dragă și tocmai de aceea ar fi bine să îți păstrezi intactă diplomația, iar dacă nu o ai, să faci rost de ea.

Balanță: Discuții obișnuite pot aluneca ușor spre dispute aprinse, dar, chiar dacă nu se va ajunge acolo, pentru că cei implicați sunt mai calmi, oricum trebuie să fii mai empatic și mai atent la ce spui.

Scorpion: Cineva din anturajul apropiat poate lua o decizie care te supără sau îți provoacă o pierdere. Reacția ta va duce la pierderi și mai mari sau la normalizarea întregii situații.

Săgetător: S-ar putea să te streseze cam mult statutul pe care îl ai în ochii unora dintre apropiați. Ai de ales între a te defini singur sau a depinde la nesfârșit de părerile altora.

Capricorn: O simplă divergență de păreri în cuplu se poate transforma în cu totul altceva, dacă îți va lipsi acea fărâmă de îngăduință la momentul potrivit, ca să temperezi totul.

Vărsător: Te-ar putea revolta anumite decizii ale superiorilor sau chiar ale colegilor care nu țin cont și de nevoile altora. Vei avea șansa de a alege cum să reacționezi, dacă rămâi calm.

Pești: În acest moment, ești convins că deciziile unui apropiat îți vor bloca anumite planuri sau le vor face imposibil de realizat. Este doar o impresie de moment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Iulie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Miercuri, 15 Iulie 2020
Stire din Fun : Bravo, mă, i-ai spart fierea!
Luni, 13 Iulie 2020
Stire din Fun : Ce-ai zice de niște bere?
Luni, 13 Iulie 2020
Stire din Fun : Ce mizerie de restaurant…
Pagina a fost generata in 0.7905 secunde