HOROSCOP

152

Articole recomandate

Berbec: Ești omul care se ține de cuvânt. Se lasă greu, dar când spune ceva, așa face. O calitate pe care cei din jur o apreciază și care îți va deschide multe și importante uși.

Taur: Un vechi amic îți propune o afacere care, la prima vedere, ar genera câștiguri semnificative. Fii, totuși, atent și verifică toate aspectele, pentru a evita surprize neplăcute.

Gemeni: Vei primi o veste mai puțin plăcută din partea unui personaj de la care nu te-ai fi așteptat. E posibil să pierzi bani sau chiar o proprietate, așa că deschide bine ochii!

Rac: Încearcă să fii mai înțelegător cu cei din jur. Nu uita că ești într-o colectivitate și toată lumea așteaptă soluții de la tine. Astăzi, ai toate șansele să duci la capăt un proiect la care lucrezi de mult timp.

Leu: Ești o persoană destul de echilibrată și ai, astăzi, ocazia de a lua decizii importante. Chiar dacă contextul general nu e tocmai fericit, ții situația sub control și ai putea fi chiar avansat în funcție.

Fecioară: Se anunță un câștig important, vin bani din toate părțile. Ai grijă să declari sumele și familiei, iar de acest câștig să beneficieze și partenerul de viață. Și la bine, și la rău!

Balanță: O veste bună vine tocmai când te așteptai mai puțin. Grupul de prieteni vine cu o propunere de nerefuzat, așa că treci la acțiune. Cu sănătatea stai bine, ai suficientă energie pentru toate proiectele.

Scorpion: Se apropie cu pași rapizi o vacanță pe care o meriți din plin. Indiferent de destinația aleasă, fii atent și la buget, tentația de a arunca cu banii fiind destul de mare.

Săgetător: Ești tentat să răspunzi la provocări, dar ar fi bine să te stăpânești. Ține minte că, mai devreme sau mai târziu, fiecare pasăre pe limba ei piere.

Capricorn: Cupidon îți dă târcoale, așa că fii pe fază. Se poate lăsa cu o cerere în căsătorie și nici nu te gândești de unde îți răsare norocul. Nu da cu piciorul unei oferte unice!

Vărsător: Ești îmbufnat și nimeni nu îți intră în voie. Ai acumulat un nivel mare de stres și ai - clar - nevoie de odihnă. Soluția? O mini-vacanță într-o stațiune liniștită, departe de orice agitație.

Pești: Ai crezut că dai lovitura cu un proiect în care ai investit timp, energie, bani și sentimente, dar care s-a dovedit a fi un fiasco. N-ai ce-i face, trebuie să accepți și să o iei de la capăt, data viitoare va fi mai bine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 13 Iulie 2020
Stire din Fun : Ce-ai zice de niște bere?
Luni, 13 Iulie 2020
Stire din Fun : Ce mizerie de restaurant…
Sâmbătă, 11 Iulie 2020
Stire din Fun : Cu cine te înșală soția
Sâmbătă, 11 Iulie 2020
Stire din Fun : Ursitoare fără pic de milă
Sâmbătă, 11 Iulie 2020
Stire din Fun : Până și medicii o mai dau în bară
Sâmbătă, 11 Iulie 2020
Stire din Fun : Bestie de femeie
Pagina a fost generata in 0.6772 secunde