HOROSCOP

175

Articole recomandate

Berbec: Vrei o activitate mai deosebită, dar unele treburi te mai rețin pe acasă. Nu face totul de mântuială, căci se va găsi cineva din familie să te mustre pentru comportamentul tău.

Taur: Pe plan social, vei avea o realizare, pe care de fapt o așteptai de mai mult timp. Dacă ai de semnat acte, fii atent la toate detaliile, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături.

Gemeni: Ești încordat într-o oarecare măsură, dar, după ce vei pune la punct planurile de viitor, te vei simți mult mai bine. Cineva din familie îți va solicita un sfat într-o problemă importantă.

Rac: Pe cât posibil evită chestiunile financiare, căci ai putea face greșeli mari. Timpul liber ar putea fi alocat activităților domestice, la care ai rămas în urmă în ultimul timp.

Leu: Succese și realizări se anunță în comunicarea cu cei din jur. Poate apărea cineva de mare viitor, în viața ta. O abordare sinceră a unei prietenii este lucrul cel mai indicat, mai ales că ți se potrivește.

Fecioară: Sensibilitatea de care dai dovadă în această perioadă va face o bună impresie persoanelor de sex opus. Dacă vei avea de dat un examen, cu siguranță rezultatul te va satisface.

Balanță: Vei fi pus în situația de a arbitra o scurtă dispută între prieteni, ceea ce te va aduce, din nou, în centrul atenției. Este posibil să ai ocazia să-ți faci o cunoștință care ți-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat.

Scorpion: Cel puțin deocamdată, nu este cazul să te implici în activități dificile mai ales la serviciu, deoarece este puțin probabil să le poți face față.

Săgetător: Vei avea tot felul de discuții legate de bani. O chestiune financiară s-ar putea rezolva în favoarea ta, cu condiția să dai dovadă de mai multă hotărâre.

Capricorn: Persoana iubită îți solicită mai mult din timpul liber și ar fi bine să cedezi insistențelor acesteia. Pentru ceea ce ți-ai propus vei avea parte de multă alergătură, dar acum totul se va rezolva convenabil.

Vărsător: Stai ca pe ghimpi în așteptarea unei vești, care întârzie. Dacă vei da dovadă de mai multă răbdare, va fi mai bine pentru toată lumea. Ai face bine dacă ai ieși câteva ore afară, pentru a te deconecta.

Pești: Activitățile de divertisment îți vor permite să îmbini utilul cu plăcutul. Cineva din familie îți va anunța o mică realizare pe care o veți sărbători împreună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Iunie 2020
Stire din Fun : Cu 50 de euro, ai rezolvat problema
Marţi, 02 Iunie 2020
Stire din Fun : Așa rochie, așa reacție
Marţi, 02 Iunie 2020
Stire din Fun : Nevasta de polițist, senzație!
Pagina a fost generata in 0.5338 secunde