HOROSCOP

150

Articole recomandate

Berbec: Poate ați descoperit o metodă simplă și eficientă de învățat, ca să îi îndrumați și pe cei mici, că au nevoie de susținere. Poate o să strângeți relațiile cu frați, surori, veri, nepoți și vă adunați la casa părinților.

Taur: Vin bani din urmă, dar și datoriile se țin după voi și trebuie să scăpați de absolut toate până luna viitoare. Cei cu care v-ați înțeles până acum par inabordabili și o să-i mai lăsați până își revin.

Gemeni: Apar de undeva niște bani, o fi vreun supliment și poate vă faceți planuri de plecat pe undeva în plimbare și-i țineți de rezervă. O să puteți regla o serie de lucruri care v-au ținut pe loc.

Rac: Cineva care vă apreciază vrea poate și mai mult să fiți o echipă, să formați un cuplu și vedeți ce simțiți. E posibil să luați niște bani și să umpleți niște goluri în gospodărie, că o să aveți multe nevoi.

Leu: O problemă de sănătate poate deveni incomodă, dar, dacă interveniți la timp, o s-o combateți și vă salvați. Se poate să luați startul într-o nouă aventură profesională și să fie și cu succes.

Fecioară: Cineva cu care ați fost în relație încă nu înțelege ce-i reproșați și poate-i mai explicați încă o dată. O să aveți și voi parte de o reușită, însă mai trebuie să insistați pe ici, pe colo, ca să convingeți tot staff-ul.

Balanță: Un frate, o soră vă cheamă la ei acasă prin alt oraș și o să vă duceți de îndată ce se ridică restricțiile. Vă puneți de acord cu angajatorii, să prelungiți un contract.

Scorpion: Sunt lucruri care se pot rezolva pe cale legală și o să puteți munci sau să vă recăpătați o casă, un atelier, un garaj, o boxă pe care le luaseră alții.

Săgetător: Începe să se dezmorțească atmosfera din relația de cuplu și o să fie comunicare pe mai multe nivele. Or să vă interpeleze niște oameni care v-au mai propus cu ceva timp în urmă să lucrați împreună.

Capricorn: Poate vă pregătiți mașina de drum lung și o să cheltuiți ceva bani dacă nu știți s-o reparați singuri. Poate vă orientați spre altceva, începeți niște cursuri, vă dați tot interesul să câștigați mai mulți bani.

Vărsător: Relația sentimentală traversează niște etape care să vă remodeleze, că așa cum sunteți acum nu duce la o relație trainică. Apar ocazii pe care n-ar trebui să le ratați, ca să luați și voi un ban în plus.

Pești: O să vă bucurați de un plus de atenție din partea cuiva care v-a dus dorul și o să vă faceți timp și pentru o oră, două de socializare în formula respectivă. O să faceți niște reparații, reamenajări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 27 Mai 2020
Stire din Fun : Am slăbit de atâta sărit…
Marţi, 26 Mai 2020
Stire din Fun : Să nu mai spui adevărul!
Marţi, 26 Mai 2020
Stire din Fun : În Rusia nu avem negri!
Pagina a fost generata in 0.5957 secunde