HOROSCOP

de Cuget Liber Marţi, 26 Mai 2020 149
Berbec: Vrei să pornești într-o aventură într-un loc nou, dar decizi că singur reușești să faci mai multe decât acompaniat fiind de prietenii care nu iau în serios impulsurile tale sufletești. Nu ezita să investești timp în proiectele personale, căci ești într-un loc emoțional favorabil.

Taur: Țineți mult la drepturile personale, ceea ce atrage tensiuni profesionale. Fiți încrezător și mențineți-vă pozițiile, căci în caz contrar ați putea pierde sume de bani considerabile.

Gemeni: Vă mobilizați deplin și abordați cu energie rutina zilnică pe care o îndepliniți fără a vă plictisi. În a doua parte a zilei, veți avea parte de o călătorie spontană care va revigora atmosfera monotonă de dimineață.

Rac: Partenerul de viață ia decizii importante care afectează nu doar relația, ci și starea în care vă aflați. Apelați la ajutorul celor mai în vârstă, sfaturile lor pot schimba raporturile, rezolvând conflictul.

Leu: Aveți chef de distracție și sunteți dispersat pe tot parcursul zilei. La muncă, intervin probleme care, dacă rămân nerezolvate, vor genera complicații nedorite.

Fecioară: Aveți succes în tot ceea ce întreprindeți, investițiile și planurile de afacere fiind de o incredibilă reușită. Sănătatea este punctul slab care poate strica socotelile. Încercați să echilibrați dieta și exercițiul fizic.

Balanță: Primiți sume importante de bani pe care aveți tendința de a le cheltui fără a lua în considerație planurile de lungă durată. Nu vă avântați în a face promisiuni pe care nu le veți putea îndeplini.

Scorpion: Comunicarea este foarte importantă pentru tine astăzi. Ții să împărtășești păreri fără filtru, vei fi apreciat pentru onestitate, dar poți ajunge în situații delicate dacă nu filtrezi corect mesajul pe care vrei să îl transmiți.

Săgetător: Ești pe punctul de a săvârși o ilegalitate. Principiile tale morale și etica sunt puse la încercare. Dacă vrei să depășești tentațiile, caută modalități de a suprima impulsurile negative.

Capricorn: Ești indiferent și pe alocuri răutăcios cu cei dragi. Având parte de momente de relaxare și gândire profundă, realizezi sursa problemei și ajungi la concluziile de rigoare. Schimbându-ți atitudinea, poți schimba și raporturile cu cei din jur.

Vărsător: Sensibil și meditativ, pierzi mult timp gândindu-te la viitorul îndepărtat. Simți nevoia de a face o schimbare de anturaj și te apuci de proiecte creative pe care le aveau demult în plan.

Pești: Nu vă lăsați intimidați în fața oportunității de a face o nouă cunoștință. Relațiile cu cei din jur sunt strânse și aveți toată susținerea în ceea ce privește un proiect mai vechi pe care nu ați avut curajul de a-l începe încă. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 15:27
ieri, ora 15:17
Duminica, 12 iulie
Ce-ai zice de niște bere?
Duminica, 12 iulie

Ultima oră

Titlurile zilei