HOROSCOP

de Cuget Liber Luni, 25 Mai 2020 153
Berbec: O mică ceartă în cuplu se va transforma într-un scandal de zile mari. Ar fi indicat să începi să îți mai temperezi comportamentul agresiv. 

Taur: Cei din jur apelează la ajutorul tău mai mult ca oricând și acest lucru te bucură nespus de mult. Este șansa ta de a arăta că și tu ești un om altruist. 

Gemeni: Nu te interesează deciziile și nici părerile celor din jur. Consideri că ceea ce faci tu este perfect. Ar fi bine să te mai gândești și la cei din jur. 

Rac: Schimbare de planuri astăzi și te alegi cu nervi și stres. Ar fi cazul să te calmezi și să lași agitația deoparte pentru că nu este nimic grav. 

Leu: Ai mare grijă în cine ai încredere, pentru că o persoană pe care tu o consideri prieten îți va face zile fripte. Încrederea se câștigă în timp, și ar trebui să știi acest lucru. 

Fecioară: Începe să te intereseze, din ce în ce mai mult, ce cred cei din jur despre tine. Indicat este să te focusezi pe lucruri cu adevărat importante. 

Balanță: Zvonurile care au tot apărut în ultimul timp te fac să îți revizuiești lista de prieteni. Se pare că unii dintre ei au trecut în altă tabără. 

Scorpion: Detașează-te de problemele din familie, pentru că riști să nu mai dai randament la locul de muncă. Nu reușești să faci față tensiunilor și riști să clachezi. 

Săgetător: Te consideri neîn-dreptățit dar nu ai curaj să ripostezi. Ar fi bine să stai de vorbă cu cei pe care îi consideri responsabili de acest lucru și să vezi cum stau lucrurile. 

Capricorn: Creativitatea este soluția ta salvatoare. Aduci un plus de inspirație în echipa cu care lucrezi și parcă lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. 

Vărsător: Pe plan financiar, totul merge absolut perfect. Te bucuri mult că reușești să pui bani deoparte pentru vacanța la care ai visat tot anul. 

Pești: Te frământă un milion de gânduri și nu ai nici cea mai vagă idee despre cum va decurge planul pe care îl ai în vedere. La locul de muncă te vei face remarcat.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 15:27
ieri, ora 15:17
Duminica, 12 iulie
Ce-ai zice de niște bere?
Duminica, 12 iulie

Ultima oră

Titlurile zilei