Horoscop

209

Articole recomandate

Berbec: Te revolți foarte repede și oricât te-ar costa, decizi să schimbi ceva ca să nu mai apelezi la un prieten mincinos sau la o rudă care și-a arătat adevărata față.

Taur: De dragul unor avantaje de moment, sacrifici șansa de a o lua de la capăt în relațiile cu cei dragi. Poate că nu ți se pare important acum să ții cont de ei, dar nu e deloc așa.

Gemeni: Este foarte important să ții cont de propria intuiție, ca să te poți elibera de poverile pe care le duci pe umeri degeaba. Poate acum nu ți se pare greu, dar va fi.

Rac: Ai multe pe cap, mai ales la serviciu, iar acesta poate fi motivul pentru care nu mai ai răbdare să asculți ce spun superiorii sau chiar colegii care au nevoie de tine.

Leu: Ești principala sursă de discordie în familie și în relațiile cu prietenii. Este foarte complicată această situație și trebuie tratată cu multă atenție.

Fecioară: Astăzi poate să apară picătura care umple paharul de nemulțumiri în relația de cuplu. Vei fi tentat să iei decizii aspre, dar știi foarte bine că nu e cazul.

Balanță: Pui la îndoială bunele intenții ale unora dintre prieteni, din cauza unor asemănări între problemele de acum și unele din trecut. Nu e tocmai cinstit ce faci și s-ar putea să greșești.

Scorpion: Unele dintre datorii sau responsabilități îți dau mari bătăi de cap, poate și din cauză că partenerii nu și-au făcut treaba așa cum te așteptai.

Săgetător: Spui prea multe cui nu trebuie sau nu spui nimic celor care îți cer acest lucru. Acest dezechilibru în comunicare nu îți aduce nimic bun.

Capricorn: E posibil să nu înțelegi mare lucru din situațiile cu care te confrunți, pentru că ai pierdut firul evenimentelor. Este de ajuns să recunoști, față de tine, acest lucru și vei reuși să îți revii.

Vărsător: O persoană din familie ține neapărat să dezgroape un secret sau să spună ceva ce știe că poate provoca probleme celorlalți. Nu prea ai cum să controlezi acest lucru.

Pești: Se complică relațiile cu unii dintre prieteni, iar starea ta de revoltă împotriva lor poate duce la stricarea definitivă a relațiilor cu aceștia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 09 Aprilie 2020
Stire din Fun : Acum toți se joacă în curte!
Joi, 09 Aprilie 2020
Stire din Fun : Destăinuiri la nunta de fier…
Miercuri, 08 Aprilie 2020
Stire din Fun : Berzele sunt la datorie!
Pagina a fost generata in 0.7013 secunde