HOROSCOP

205

Articole recomandate

Berbec: Poți avea o zi specială, în care să te bucuri de cei dragi și de ceea ce le poți oferi. Ajungi foarte ușor la concluzia că fix asta ți-a lipsit, apropierea de familie.

Taur: Poți avea surpriza de a te elibera de o problemă mai veche, doar pentru că descoperi că poate fi rezolvată și altfel, în urma unei discuții cu un apropiat.

Gemeni: Ești foarte inspirat când vine vorba despre a obține ceea ce îți dorești, dar la fel de inspirat ești când vine vorba despre risipirea beneficiilor pe care le-ai obținut prin eforturi deloc de neglijat.

Rac: Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să te lași în voia firii tale generoase și calde. Cei dragi, și nu numai ei, vor aprecia momentele pe care le vei oferi.

Leu: De la prietenii care ți-au mai rămas ai parte de bucurii, vești bune, propuneri sau aprecieri. Îți vine inima la loc în privința unui apropiat pe care îl priveai cu suspiciune.

Fecioară: Ai șansa remedierii unor complicații apărute în relațiile de la muncă, poate nu direct, ci printr-o schimbare de atitudine față de anumite persoane.

Balanță: E posibil să vină idei salvatoare de la membrii familiei, dar cu condiția să îi asculți, după ce vei fi suficient de diplomat ca să-i determini să discute cu tine.

Scorpion: Te bucuri de o atmosferă frumoasă în familie, de faptul că ai un loc unde te poți regăsi. Este o zi în care cuvintele contează mai puțin decât căldura căminului și iubirea celor dragi.

Săgetător: Acum știi care este prețul pe care va trebui să îl plătești pentru schimbările pe care vrei să le faci la serviciu, în metoda sau ritmul de lucru. Orice ar fi, gândește-te bine la consecințe.

Capricorn: Ai alternativă la orice stare de agitație sau nemulțumire accentuată. Poți alege să ignori aceste momente și să te ocupi de ceea ce îți place, în special de armonia de care ai nevoie în familie.

Vărsător: Ajungi la informații foarte speciale, fără să faci vreun efort în afară de acela de a le aprecia și asimila, pe măsura valorii lor. Aceste informații se vor dovedi foarte utile pentru tine.

Pești: Poți face ca ziua de astăzi să fie frumoasă, memorabilă chiar, prin momentele speciale de inspirație de care vei avea parte. Totul e să și dorești acest lucru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 08 Aprilie 2020
Stire din Fun : Berzele sunt la datorie!
Marţi, 07 Aprilie 2020
Stire din Fun : Numărătoarea inversă a început!
Marţi, 07 Aprilie 2020
Stire din Fun : Cine are probleme de auz?
Pagina a fost generata in 1.1699 secunde