HOROSCOP

214

Articole recomandate

Berbec: Ai toate calitățile necesare ca să faci din această zi una frumoasă. Este suficient să te lași în voia firii tale tolerante și să observi defectele celorlalți de departe, fără a te lăsa influențat.

Taur: Poți folosi impulsul principal al acestei zile pentru a reveni la evaluările realiste pe care le-ai abandonat la un moment dat, în special cele legate de situația din familie.

Gemeni: Ai impresia că haosul pe care îl observi azi este prezent doar în viața altora. Este posibil să nu te atingă, dar pentru asta trebuie să te distanțezi de toți cei din jur.

Rac: Ai nevoie de liniște și de concentrare doar pe ceea ce contează, ca să eviți risipa de resurse care te va tenta astăzi, din cauza dezordinii din jur. Nu îți neglija sănătatea!

Leu: Te pot supăra chiar oamenii de care ai cea mai mare nevoie, semn că nu asculți ce au aceștia să îți spună sau că îți spun ceea ce nu îți convine. Poate că problema e la tine, nu la ei.

Fecioară: Ți se potrivește de minune invitația la toleranță și bunătate pe care o aduce ziua de azi. În felul acesta, vei fi ferit de multe probleme, care vor trece pe lângă tine fără să lase urme.

Balanță: Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să fii conștient de tot ce faci și spui, ca să fii conform cu valorile tale. Asta îți va aduce liniștea necesară.

Scorpion: Există riscul să evaluezi greșit anumite situații și, pe această bază fragilă, să iei decizii sau să pregătești decizii importante pentru perioada următoare.

Săgetător: Adevărul dureros e că ești destul de singur, iar sfaturile celorlalți nu ajung la tine. Abia acum vezi anumite erori strategice, dar e foarte greu să le mai repari.

Capricorn: Te poți înșela singur crezând că poți face orice îți trece prin cap și că nu vor exista consecințe sau că, dacă vor exista, vei face față cu brio la tot ce apare.

Vărsător: Dacă vei fi suficient de atent, vei sesiza ce anume îți poate face ziua mai frumoasă: să dai o mână de ajutor sau să faci ceva pentru cei din jur, ca să îi vezi bucurându-se.

Pești: Este o zi cu predispoziții foarte diferite de cele care îți sunt ție pe plac. Aceasta poate fi motivul unei stări de agitație care te poate conduce la multe erori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Fun : Planificare financiară masculină
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Fun : E cultă sau incultă această blondă?
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Fun : Eva este foarte geloasă
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Fun : I s-au măritat bine toate fetele!
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Fun : Bulă este un mare artist…
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Fun : Mistrețul poate parca unde vrea!
Pagina a fost generata in 0.8335 secunde