Horoscop

213

Articole recomandate

Berbec: Te bucuri de respectul celorlalți pe plan profesional și nu e corect să îți diminuezi singur bucuria, gândindu-te la cât a trebuit să muncești pentru a ajunge aici.

Taur: Te întorci la ritmul tău alert, cel care îți permite să rezolvi mare parte din problemele care apar. Problema e că mulți dintre cei din jur nu sunt și poate nici nu vor să fie la fel de eficienți.

Gemeni: O idee foarte bună te poate face să te răzgândești și să îți schimbi atitudinea față de unul dintre prieteni sau față de o rudă apropiată.

Rac: Ai chef de mișcare, dar ții morțiș ca tot ce faci să și conteze. Este un lucru bun, cu condiția să fie și în beneficiul altora, altfel bucuria ta nu va fi întreagă.

Leu: Va exista un moment în care vei dori să îți amintești de vremuri mai bune, dar care, de fapt, au fost bune doar pentru tine, nu și pentru apropiați.

Fecioară: Ai parte de mintea cea de pe urmă într-o problemă de sănătate sau într-o chestiune legată de muncă. Poți lua o decizie inteligentă, dacă vei reuși să fii rațional la momentul potrivit.

Balanță: Există o latură pozitivă a acestei zile, la care vei avea acces dacă te vei lăsa în voia dorinței de le face viața mai frumoasă și celorlalți.

Scorpion: Îți recapeți curajul și vrei să acționezi în forță, dar această metodă nu poate fi folosită în toate situațiile și ar trebui să știi foarte bine acest lucru.

Săgetător: Va trebui să începi să ții cont și de părerile apropiaților, cele exprimate, dar și cele neexprimate, pe care te pricepi atât de bine să le citești.

Capricorn: Mare parte din zi o vei petrece fără să finalizezi mare lucru, pentru că se conturează un conflict între ceea ce vrei tu și ceea ce vor ceilalți.

Vărsător: Un gând bun, care apare dintr-o vorbă spusă de un apropiat, ți-ar putea face ziua mai frumoasă. E suficient să fii receptiv la toți cei din jur.

Pești: Ai parte de o zi dinamică, presărată cu numeroase momente în care vei putea face totul în ritmul tău alert. Probleme vor fi cu relațiile cărora nu li se potrivește acest ritm.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Fun : Planificare financiară masculină
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Fun : E cultă sau incultă această blondă?
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Fun : Eva este foarte geloasă
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Fun : I s-au măritat bine toate fetele!
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Fun : Bulă este un mare artist…
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020
Stire din Fun : Mistrețul poate parca unde vrea!
Vineri, 03 Aprilie 2020
Stire din Fun : Măicuța e frustrată!
Pagina a fost generata in 1.402 secunde