HOROSCOP

166

Articole recomandate

Berbec: Imaginea bună se poate traduce în beneficii concrete, dar nu imediat și nu fără efort, așa cum speri, uneori, într-un colțișor al minții tale. Dar, după muncă, și răsplată!

Taur: Știi că te poți baza pe cei din familie, indiferent ce s-ar întâmpla, iar acest lucru valorează mult, chiar dacă nu ai intenția de a apela la ajutorul lor.

Gemeni: Poți trece prin momente dificile doar pentru că nu îți este pe plac ceva din viața ta, cel mai probabil unul dintre puținele lucruri știute doar de tine.

Rac: Ești pozitiv și dispoziția ta senină te va ajuta să rezolvi mai ușor mare parte din tot ce ți-ai propus. Ceea ce te nemulțumește trebuie soluționat sau lăsat deoparte.

Leu: Ceea ce se petrece în familie nu e deloc lipsit de noimă și nici de importanță. Vei înțelege asta, dacă vei reuși să te pui în locul celor dragi și dacă vei simți ce simt ei acum.

Fecioară: Te bucuri de susținerea unui superior sau ai acumulat un capital de imagine pozitiv pe care îl poți folosi acum pentru a scăpa dintr-o problemă delicată.

Balanță: Dacă vrei armonie, o vei afla, cu siguranță, în mediul intim, acolo unde vei găsi și preocupările care îți fac bine în acest moment. Ai mai multă grijă de sănătate!

Scorpion: Partenerii de cursă lungă vor reuși să impună o soluție în care cred, chiar dacă nu e deloc ușor. Așa îți vor dovedi că îți sunt alături nu doar la bine, ci și la greu.

Săgetător: Poți primi ajutorul unui coleg sau al unui superior, dar în anumite condiții, care nu îți convin, pentru că sunt limitări impuse de cineva.

Capricorn: Ai acces la alte soluții decât de obicei, unele cu care nu ești obișnuit, dar care îți aduc o senzație de proaspăt care nu se compară cu nimic din ce simțeai înainte.

Vărsător: O mică reușită legată de o deplasare îți va asigura un fond pozitiv întreaga zi. Poate fi și o discuție frumoasă, care să îți ofere învățăminte de care chiar aveai nevoie.

Pești: Cel mai mare câștig al acestei zile vine din sinceritatea diplomatică pe care o vei adopta din proprie inițiativă în toate relațiile care contează.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 03 Aprilie 2020
Stire din Fun : Măicuța e frustrată!
Joi, 02 Aprilie 2020
Stire din Fun : Poveste cu morală
Joi, 02 Aprilie 2020
Stire din Fun : Omul nu mai vine la psihiatru…
Joi, 02 Aprilie 2020
Stire din Fun : Blonda și-a cumpărat Windows!
Joi, 02 Aprilie 2020
Stire din Fun : Partidul are probleme!
Joi, 02 Aprilie 2020
Stire din Fun : Care e problema fermierului?
Pagina a fost generata in 0.9016 secunde