Horoscop

160

Articole recomandate

Berbec: Va trebui să faci față unor influențe mai puțin plăcute, venite de la persoane din anturaj care nu prea au ocupație sau au preocupări care strică armonia din viața celorlalți.

Taur: Ziua poate deveni interesantă, pentru tine, dacă vei da curs dorinței intense de a te organiza mult mai bine în tot ce faci și de a te ocupa și de ceea ce te revigorează.

Gemeni: Există un risc major de conflicte în familie, pornind de la o ambiție a ta de moment. Consecințele nu vor întârzia să apară, așa că ar fi bine să fii foarte atent la tot ce faci.

Rac: În loc să te lași atras în discuții inutile și interminabile cu cei din anturaj, mai bine îți consumi energia cu ceva constructiv, cum ar fi să te ocupi de cei dragi.

Leu: Ai nevoie de o schimbare de atitudine față de toți cei din jur, să ieși din postura celui care așteaptă să primească și să ajungi să fii tu cel care oferă.

Fecioară: S-ar putea să fii surprins, neplăcut, de intensitatea unor discuții în contradictoriu cu membrii familiei, din care se ajunge foarte ușor la conflicte consistente.

Balanță: Munca este importantă și s-ar putea să fie nevoie de un consum de resurse important, ca să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Scorpion: Ajungi mai repede decât de obicei la conflicte cu cei dragi și tu vei fi primul care va observa cât de greu e să recuperezi ceva ce ai pierdut în acest domeniu al vieții.

Săgetător: Va trebui să adopți o nouă strategie de abordare a situațiilor complicate, una mai elaborată, mai bine gândită pentru că celelalte s-au dovedit deja falimentare.

Capricorn: Există riscul apariției unor probleme mai puțin obișnuite la serviciu, pe fondul unor dereglări ale stării tale de sănătate sau al stricării unor relații.

Vărsător: Poate că nu e deloc ușor să fii tu cel diplomat, întotdeauna, dar cu siguranță nu îți vor fi pe plac consecințele, dacă vei face o alegere diferită.

Pești: Poate deveni o zi complicată, dacă vei apăsa prea mult pe cuvinte, mai ales în discuțiile cu partenerul de cuplu sau un alt partener, la fel de important.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 02 Aprilie 2020
Stire din Fun : Poveste cu morală
Joi, 02 Aprilie 2020
Stire din Fun : Omul nu mai vine la psihiatru…
Joi, 02 Aprilie 2020
Stire din Fun : Blonda și-a cumpărat Windows!
Joi, 02 Aprilie 2020
Stire din Fun : Partidul are probleme!
Joi, 02 Aprilie 2020
Stire din Fun : Care e problema fermierului?
Miercuri, 01 Aprilie 2020
Stire din Fun : Căsnicia în perioada coronavirusului
Pagina a fost generata in 0.7973 secunde